Рецепт Мазурики фото

Мазурики
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Індичка , Птах
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На природу
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу порекомендувати вам в якості основного гарячого або ситної м'ясної закуски простий рецепт мазуриков - соковитих і апетитних ковбасок. Класне страва української кухні на вашому столі.

Опис приготування:

Готувати мазурики в домашніх умовах можна не тільки з традиційної індички, але і з курячої грудки, наприклад. Додавань в фарш спецій і сушених трав зробить блюдо ще більш апетитним і ароматним. Такі ковбаски з задоволенням їдять і дорослі, і малюки.

  • Філе індички - 700-800 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Сир - 100 грам
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Спеції - 1 щіпка
  • Сухарі паніровочні - 100 грам
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
мазурики - фото крок 1
1. Філе індички вимийте і висушіть паперовою серветкою. Наріжте невеликими шматочками і пропустіть через м'ясорубку. Можна також використовувати в цей простий рецепт мазуриков комбінований фарш з індички і курки, наприклад.
мазурики - фото крок 2
2. Vbeyte 2-3 яйця.
мазурики - фото крок 3
3. На середній терці натріть невеликий шматочок сиру. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте дрібку спецій, які вам до душі. Пропустіть через прес часник.
мазурики - фото крок 4
4. Розтопити вершкове масло і додайте в фарш. Влийте трохи молока. Все як слід перемішайте до однорідності. Залиште фарш в холодильнику на півгодинки.
мазурики - фото крок 5
5. Змочіть руки трохи в воді і сформуйте з фаршу невеликі ковбаски. Обваляйте з усіх боків в панірувальних сухарях і відправте на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Обсмажте з усіх боків до рум'яної на середньому вогні. Коли мазурики в домашніх умовах готові, викладіть їх на паперові серветки, щоб прибрати залишки масла.
мазурики - фото крок 6
6. Ось і весь простий і дуже апетитний варіант, як приготувати мазурики. Подавати до столу їх можна з овочами, гарніром, соусом або просто присипавши зеленню.

Схожі рецепти