Маринований перець
(покроковий рецепт з фото)
Маринований перець - моя улюблена закуска з заготовок. Перець виходить хрустким, пряним і ароматним. Я його часто використовую в салати. А мої діти їх люблять їсти просто вприкуску з гарніром.
Важливо запам'ятати, що довго такі перці зберігатися не будуть. Закуску необхідно тримати в холодильнику не більше двох тижнів. Але хочу вам сказати, що така баночка у мене йде на наступний же день після маринування. Всі мої домочадці дуже люблять мариновані перці.
Отже, дивіться, як приготувати маринований перець і спробуйте зробити таку легку, ароматну і хрустку закуску.
- Перець солодкий - 3 штуки
- Braai - 2 штуки(2 гілочки на літрову банку)
- Грейпфрутовий сік - 1 штука (свіжовичавлений)
- Сік лимона - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Запашний перець горошком - 5 штук
1
Наріжте перець на смужки шириною 4-5 см.
Зачистіть перці, видаліть серцевину, зріжте білі частини.
Зачистіть перці, видаліть серцевину, зріжте білі частини.
2
Приготуйте маринад. З'єднайте сік цитрусових, сіль і перець в банку, а потім Відведіть туди нарізаний солодкий перець і кінзу. Залийте водою, наповнивши повністю банку.
3
Банку закрийте щільною кришкою і маринують не менше 8 годин.