Маринований перець на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Давайте зараз приготуємо отличнейшую закуску з перцю, яка буде радувати вас своїм смаком взимку. Зробити такий перчик дуже просто, і в будь-який момент ви можете дістати баночку і пригостити рідних.
Закачування в зиязикай період - це справжня палочка-виручалочка, адже якщо подумати, то жоден зимове свято не обходиться без них. А й справді, коли чекаєш гостей, а часу на приготування немає, то можна просто поставити на стіл ось такий перчик, нарізати ковбаски і сиру, ось частування і готово. У мене є багато різних рецептів приготування маринованого перцю на зиму, але я хочу поділитися з вами своїм коханим, в якому ми будемо використовувати томатну пасту. Це відмінне поєднання, і перець виходить дуже смачний і красивий, моя сім'я і гості обожнюють це страви. Так що якщо ви ще не знаєте, як приготувати маринований перець на зиму, то я запевняю вас, що це зовсім не складно, і ви легко впораєтеся з усім, тому сміливо приступайте до справи.
- Перець болгарський - 1, 5 кілограма
- Вода - 1 літр
- Паста томатна натуральна - 250 грам
- Часник - 6-7 зубчиків
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 2-4 Ст. Ложок
- Оцет - 4 Ст. Ложки (яблучний або винний )
- Спеції - - За смаком (корінь селери, петрушки, лавровий лист, чорний перець горошком, запашний перець, гвоздика, зелень кропу, петрушка, базилік, Braai)