Рецепт Маринований перець на зиму фото

Маринований перець на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Болгарський перець
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, На сніданок
Заготовки, Консервація

Давайте зараз приготуємо отличнейшую закуску з перцю, яка буде радувати вас своїм смаком взимку. Зробити такий перчик дуже просто, і в будь-який момент ви можете дістати баночку і пригостити рідних.

Закачування в зиязикай період - це справжня палочка-виручалочка, адже якщо подумати, то жоден зимове свято не обходиться без них. А й справді, коли чекаєш гостей, а часу на приготування немає, то можна просто поставити на стіл ось такий перчик, нарізати ковбаски і сиру, ось частування і готово. У мене є багато різних рецептів приготування маринованого перцю на зиму, але я хочу поділитися з вами своїм коханим, в якому ми будемо використовувати томатну пасту. Це відмінне поєднання, і перець виходить дуже смачний і красивий, моя сім'я і гості обожнюють це страви. Так що якщо ви ще не знаєте, як приготувати маринований перець на зиму, то я запевняю вас, що це зовсім не складно, і ви легко впораєтеся з усім, тому сміливо приступайте до справи.

  • Перець болгарський - 1, 5 кілограма
  • Вода - 1 літр
  • Паста томатна натуральна - 250 грам
  • Часник - 6-7 зубчиків
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 2-4 Ст. Ложок
  • Оцет - 4 Ст. Ложки (яблучний або винний )
  • Спеції - - За смаком (корінь селери, петрушки, лавровий лист, чорний перець горошком, запашний перець, гвоздика, зелень кропу, петрушка, базилік, Braai)
маринований перець на зиму - фото крок 1
Перш за все нам необхідно підготувати овочі. Перець очищаємо від насіння і промиваємо, часник так само чистимо.
маринований перець на зиму - фото крок 2
Тепер нарізаємо перець соломкою, а часник ріжемо пластинками.
маринований перець на зиму - фото крок 3
У каструлю наливаємо воду і змішуємо її з томатною пастою. Додаємо рослинне масло, сіль і цукор за смаком, перемішуємо все.
маринований перець на зиму - фото крок 4
Ставимо на вогонь, вливаємо оцет, варимо пару хвилин після закипання. Потім викладаємо в каструлю перець і часник.
маринований перець на зиму - фото крок 5
Разом в перцем додаємо коріння і спеції, варимо все хвилин 10, а в кінці додаємо лавровий лист і зелень, якщо захочете. Знімаємо з вогню і розкладаємо перець по стерилізованих банках, заливаємо маринадом (не доверху), закочує і ставимо дном вгору. Укутуємо в ковдру і залишаємо на добу, потім переносимо в прохолодне місце.

Схожі рецепти