Мариновані гливи в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як зробити мариновані гливи в мультиварці, незвично, зате просто, швидко і, як то кажуть, напевно! Адже скільки б раз я так не готувала - виходило неймовірно смачно!
Такий простий рецепт маринованих глив в мультиварці точно припаде до душі всім власникам такого дивовижного пристосування, як мультиварка. Ви тільки ознайомтеся, як приготувати мариновані гливи в мультиварці і побачите, як же це спрощує справу!
- Гливи - 1 кілограм
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 5 Ст. Ложок
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець горошком - 6 штук
- Гвоздика - 6 штук
1. Гриби перебираємо і чистимо від сміття.
2. Заливаємо водою і залишимо постояти 20 хвилин.
3. Потім виймаємо, перекладаємо в мультиварку, додамо всі спеції і сіль, додамо 2-3 чаші мультиварки води, в режимі "гасіння" виставляємо 40 хвилин.
4. За п'ять хвилин до кінця готування гриби дістаємо, подрібнюємо і поміщаємо назад. Додамо оцет, якщо потрібно, знімемо піну з киплячого маринаду.
5. Закочує в стерильні банки так, щоб розсіл повністю покривав гриби. Укутати ковдрою до повного охолодження.