Мариновані баклажани за 6 годин
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную рецепт маринованих баклажанів, які готуються за шість годин. Просто, швидко і дуже смачно!
Відмінна закуска з маринованих баклажанів підійде до гарячого відварного картоплі, м'яса, птиці або риби. Блюдо готується просто і швидко. На все про все піде хвилин 20-25. Решта за вас зробить холодильник!
- Баклажан - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Оцет яблучний - 3 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - 5 Ст. Ложок
Баклажани викладіть в каструлю і залийте підсоленою водою. Варіть 7-8 хвилин, щоб баклажани стали досить м'якими, але ще не зварилися.
Готові баклажани викладіть на тарілку і охолодіть.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями. Викладіть в глибоку миску.
Додайте до цибулі подрібнений часник.
Всипте сіль.
А також цукор.
Влийте яблучний оцет. Якщо яблучного немає, можна замінити його звичайним столовим 6%.
Потім додайте олію.
Охолоджені варені баклажани очистите.
Наріжте довільно.
Викладіть в приготований маринад.
Перемішайте. Потім накрийте харчовою плівкою і відправте на 6 годин в холод.
Через 6 годин чудова літня закуска буде готова.