Рецепт Мариновані баклажани за 6 годин фото

Мариновані баклажани за 6 годин
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Баклажан
Вегетаріанське харчування
Літні
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 6 г. 30 хв.

Пропоную рецепт маринованих баклажанів, які готуються за шість годин. Просто, швидко і дуже смачно!

Опис приготування:

Відмінна закуска з маринованих баклажанів підійде до гарячого відварного картоплі, м'яса, птиці або риби. Блюдо готується просто і швидко. На все про все піде хвилин 20-25. Решта за вас зробить холодильник!

  • Баклажан - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Оцет яблучний - 3 Ст. Ложки
  • Соняшникова олія - 5 Ст. Ложок
мариновані баклажани за 6 годин - фото крок 1
Баклажани викладіть в каструлю і залийте підсоленою водою. Варіть 7-8 хвилин, щоб баклажани стали досить м'якими, але ще не зварилися.
мариновані баклажани за 6 годин - фото крок 2
Готові баклажани викладіть на тарілку і охолодіть.
мариновані баклажани за 6 годин - фото крок 3
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями. Викладіть в глибоку миску.
мариновані баклажани за 6 годин - фото крок 4
Додайте до цибулі подрібнений часник.
мариновані баклажани за 6 годин - фото крок 5
Всипте сіль.
мариновані баклажани за 6 годин - фото крок 6
А також цукор.
мариновані баклажани за 6 годин - фото крок 7
Влийте яблучний оцет. Якщо яблучного немає, можна замінити його звичайним столовим 6%.
мариновані баклажани за 6 годин - фото крок 8
Потім додайте олію.
мариновані баклажани за 6 годин - фото крок 9
Охолоджені варені баклажани очистите.
мариновані баклажани за 6 годин - фото крок 10
Наріжте довільно.
мариновані баклажани за 6 годин - фото крок 11
Викладіть в приготований маринад.
мариновані баклажани за 6 годин - фото крок 12
Перемішайте. Потім накрийте харчовою плівкою і відправте на 6 годин в холод.
мариновані баклажани за 6 годин - фото крок 13
Через 6 годин чудова літня закуска буде готова.

Схожі рецепти