Мафіни з маком і грейпфрутовим соком
(покроковий рецепт з фото)
Ці мафіни я роблю, коли хочеться чогось смачного до чаю. Вони виходять ніжними всередині, з скоринкою зверху і ніжним ароматом арахісу і грейпфрута. Пригощайтеся.
Ці мафіни робляться дуже швидко і просто. Рослинна олія можна замінити на будь-який на ваш смак. Головне, щоб воно не перебивало смак горіхів і грейпфрута. Якщо не любите мак, то просто збільште кількість арахісової муки на таку ж кількість. Так само, якщо любите, можна додати цедру будь-яких цитрусових. Смачного!
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Арахісова мука - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 1.5 Ст. Ложки
- Крем 25% - 1.5 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
- Сік грейпфрутовий - 1 Ст. Ложка
- Цукрова пудра - 100 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Мак - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сода харчова - 1 щіпка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Змішайте обидва види борошна, мак, розпушувач, соду.
Змішайте майонез ТМ "маху", сметану і сік.
Збийте трохи масло, яйце і цукрову пудру.
З'єднайте всі маси і перемішайте.
Розкладіть в паперові формочки для маффінів на 2/3 обсягу.
Випікайте в гарячій духовці при 180 градусах протягом 25 хвилин, до готовності.
Остудіть і подавайте.
Смачного!