Рецепт М'ясний рулет з яйцем, як в садку фото

М'ясний рулет з яйцем, як в садку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Яйця
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Отже, перед вами м'ясний рулет з яйцем. Він ніжний і неймовірно смачний, як в садку, тільки домашній. Я навчу вас його готувати так, щоб він був м'яким, з ніжною скоринкою. Дивіться рецепт!

Опис приготування:

Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати м'ясний рулет з яйцем, як в садку. Він такий ніжний, що просто тане в роті! Для фаршу я вибрала нежирний шматочок свинини, завдяки молоку і хліба рулет просто танув. Соковитий, смачний, а який аромат! Обов'язково спробуйте рулет за цим рецептом!

  • Фарш - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Білий хліб - 60 грам (вчорашній)
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Яйце - 6 штук(1 в фарш, 4 в начинку, 1 для змазування рулету)
  • Сіль, перець чорний мелений - За смаком
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
  • Окріп - 50 мілілітрів
м'ясний рулет з яйцем, як в садку - фото крок 1
1. Підготуйте продукти згідно зі списком. З м'яса зробіть фарш з допомогою м'ясорубки або подрібнювача. Вершкове масло поставте на батарею або просто до тепла, нехай розтопиться. Яйця відварити і остудіть, зніміть шкаралупу.
м'ясний рулет з яйцем, як в садку - фото крок 2
2. В подрібнювач покладіть білий хліб, цибулину, влейте молоко.
м'ясний рулет з яйцем, як в садку - фото крок 3
3. Маса повинна вийти однорідною, кашоподібною.
м'ясний рулет з яйцем, як в садку - фото крок 4
4. У фарш влийте хлібно-молочну масу, додайте яйце, сіль, за бажанням чорний перець.
м'ясний рулет з яйцем, як в садку - фото крок 5
5. Добре перемішайте фарш, можна навіть"вибити" його трохи, щоб отримати максимально однорідну масу.
м'ясний рулет з яйцем, як в садку - фото крок 6
6. Приготуйте яєчну начинку, для цього порубати яйця, заправте їх вершковим маслом і сіллю.
м'ясний рулет з яйцем, як в садку - фото крок 7
7. На робочому столі розстеліть харчову плівку або фольгу. Розподіліть фарш товстим шаром, приблизно 2-2, 5 см. По центру покладіть яєчну начинку.
м'ясний рулет з яйцем, як в садку - фото крок 8
8. Допомагаючи собі фольгою, сформуйте рулет. Спочатку накрийте однією стороною фаршу начинку, потім інший. Переверніть швом вниз.
м'ясний рулет з яйцем, як в садку - фото крок 9
9. Рулет перемістіть на пергамент, який потрібно укласти в форму так, щоб утворилася"човник" . Саме в неї потрібно влити 50 мл окріп з двох сторін. Це потрібно зробити для того, щоб боки і дно рулету були ніжними і соковитими, не мали щільною скоринки. Духовку розігрійте до 200 градусів. Зверху рулет змастіть збитим яйцем і посипте сухарями. Надішліть в духовку на 40 хвилин.
м'ясний рулет з яйцем, як в садку - фото крок 10
10. Слідкуйте за готовністю. Як тільки рулет підрум'яниться зверху, можна діставати його з духовки. Час може відрізнятися, я поставила таймер на 45 хвилин, і верх мого рулет трохи сильніше зажарився, ніж належить, тому стежте! хай щастить!

Схожі рецепти