М'ясний рулет з яйцем, як в садку
(покроковий рецепт з фото)
Отже, перед вами м'ясний рулет з яйцем. Він ніжний і неймовірно смачний, як в садку, тільки домашній. Я навчу вас його готувати так, щоб він був м'яким, з ніжною скоринкою. Дивіться рецепт!
Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати м'ясний рулет з яйцем, як в садку. Він такий ніжний, що просто тане в роті! Для фаршу я вибрала нежирний шматочок свинини, завдяки молоку і хліба рулет просто танув. Соковитий, смачний, а який аромат! Обов'язково спробуйте рулет за цим рецептом!
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Білий хліб - 60 грам (вчорашній)
- Молоко - 100 мілілітрів
- Яйце - 6 штук(1 в фарш, 4 в начинку, 1 для змазування рулету)
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки
- Окріп - 50 мілілітрів
1. Підготуйте продукти згідно зі списком. З м'яса зробіть фарш з допомогою м'ясорубки або подрібнювача. Вершкове масло поставте на батарею або просто до тепла, нехай розтопиться. Яйця відварити і остудіть, зніміть шкаралупу.
2. В подрібнювач покладіть білий хліб, цибулину, влейте молоко.
3. Маса повинна вийти однорідною, кашоподібною.
4. У фарш влийте хлібно-молочну масу, додайте яйце, сіль, за бажанням чорний перець.
5. Добре перемішайте фарш, можна навіть "вибити" його трохи, щоб отримати максимально однорідну масу.
6. Приготуйте яєчну начинку, для цього порубати яйця, заправте їх вершковим маслом і сіллю.
7. На робочому столі розстеліть харчову плівку або фольгу. Розподіліть фарш товстим шаром, приблизно 2-2, 5 см. По центру покладіть яєчну начинку.
8. Допомагаючи собі фольгою, сформуйте рулет. Спочатку накрийте однією стороною фаршу начинку, потім інший. Переверніть швом вниз.
9. Рулет перемістіть на пергамент, який потрібно укласти в форму так, щоб утворилася "човник" . Саме в неї потрібно влити 50 мл окріп з двох сторін. Це потрібно зробити для того, щоб боки і дно рулету були ніжними і соковитими, не мали щільною скоринки. Духовку розігрійте до 200 градусів. Зверху рулет змастіть збитим яйцем і посипте сухарями. Надішліть в духовку на 40 хвилин.
10. Слідкуйте за готовністю. Як тільки рулет підрум'яниться зверху, можна діставати його з духовки. Час може відрізнятися, я поставила таймер на 45 хвилин, і верх мого рулет трохи сильніше зажарився, ніж належить, тому стежте! хай щастить!