М'ясний коровай
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування м'ясного короваю, швидкого приготування.
Кількість порцій: 4
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Панірувальні сухарі - 50 грам
- Яйця - 1 штука
- Середня цибулина - 0, 5 штуки (порізана)
- Майонез - 1/4 чайних ложки
- Орегано - 1/4 чайних ложки
- Базилік - 1/4 чайних ложки
- Червоний перець - 0, 5 штуки (порізати, видалити серцевину і насіння)
- Гірчиці - 1/4 чайних ложки
- Сіль, перець - 1 штука
Увімкніть духовку на 180 ° С, що б вона розігрівалася. Потім, в глибокій мисці перемішайте всі інгредієнти крім м'яса.
Перемішайте готову суміш з фаршем, але не всю відразу, а по одній третій частині, так фарш краще перемішається.
Помістіть готовий фарш у форму, і залиште трохи порожнього місця. Помістіть в розігріту духовку і готуйте приблизно годину.
Після того як страва готова, дайте йому охолонути 10 -15 хвилин. Порежте на порції і можна подавати.