Рецепт Локшина з гречаного борошна фото

Локшина з гречаного борошна
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Гречана мука
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви , Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю , На швидку руку , Літні
Гарніри
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви стежите за фігурою, але дуже любите локшину, то спробуйте зробити її не з звичайної борошна, а з гречаної. Вона набагато корисніше. Таку локшину щодня вживають в їжу на Сході.

Опис приготування:

Хочете зробити щось незвичайне? тоді дізнайтеся, як приготувати локшину з гречаної муки. Ця страва надзвичайно популярно в країнах Азії. Воно прекрасно гармонує як гарнір з будь-яким м'ясом або овочами.

  • Борошно гречане - 1 Склянка
  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Яйця - 4 штуки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
локшина з гречаного борошна - фото крок 1
Всі інгредієнти, крім борошна, додайте в миску з високими краями. Гарненько перемішайте інгредієнти за допомогою міксера. Оливкова олія можна замінити будь-яким рослинним на ваш розсуд.
локшина з гречаного борошна - фото крок 2
Замісити тісто, додавши два види борошна. Пшеничного борошна обов'язково повинно бути в два рази більше, ніж гречаної, інакше ваша локшина розсиплеться ще до приготування.
локшина з гречаного борошна - фото крок 3
Тісто"забудьте" на півгодини в холодильнику. Потім розкачати його в пласт товщиною 2-3 міліметра. Розріжте тісто на тонкі смужки так, щоб вийшла локшина.
локшина з гречаного борошна - фото крок 4
Готувати локшину дуже просто. Досить відварити її протягом п'яти-десяти хвилин. Додавайте рисову локшину в супи і бульйони, робіть з нею салати. Подавайте як гарнір до риби або м'яса.

Схожі рецепти