Рецепт Локшина на манки фото

Локшина на манки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Крупи , Манька
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Гарніри , Макаронні вироби
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 10 хв.

У цьому рецепті я розповім, як приготувати локшину з манки. Це найсмачніша домашня локшина, яку я пробувала. Її можна використовувати для овочевих супів, як гарнір або як самостійну пасту.

Опис приготування:

Для цього рецепта потрібно манна крупа з твердих сортів пшениці. Зазвичай вона маркується літерою T. Якщо готуєте локшину про запас, то поверніть її в клубочки і залиште підсихати на 1-2 годину. Потім приберіть в морозильну камеру.

  • Манна крупа - 300 грам
  • Вода - 100 грам (тепла )
  • Рослинна олія - 5 грам
  • Сіль - 5 грам
локшина на манки - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
локшина на манки - фото крок 2
Манну крупу насипте на плоску поверхню, в центрі зробіть поглиблення. Додайте туди рослинне масло і сіль.
локшина на манки - фото крок 3
Потім влийте воду і почніть вимішувати тісто. Коли воно перестане розсипатися і стане однорідним, загорніть тісто в харчову плівку і залиште на півгодини при кімнатній температурі.
локшина на манки - фото крок 4
Розкачайте тісто максимально тонко, потім скрутіть у рулет.
локшина на манки - фото крок 5
Наріжте його на скибочки по півсантиметра.
локшина на манки - фото крок 6
Розгорніть скибочки, залиште локшину підсохнути на півгодини.
локшина на манки - фото крок 7
Відваріть локшину в киплячій підсоленій воді 2-3 хвилини. Локшина на манки готова.
локшина на манки - фото крок 8
Подавати локшину можна разом з вершковим соусом і смаженими печерицями. Смачного!

Схожі рецепти