Листковий салат з куркою та горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Легкий за смаком салатик, я б сказала "дамський" . У його складі є відварна курка, горіхи, яблуко солодке… пробуйте!
Щоб приготувати салат, відваріть яйця і куряче філе. Всі інгредієнти подрібніть і викладайте шарами. Щоб зробити салат більш калорійним, можна додати ще один шар - смажена цибуля. Вийде не менш смачно. Хай щастить!
- Куряче філе - 250 грам
- Яйце - 3-4 штук
- Яблуко велике - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Горіхи волоські - 40 грам
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Підготуємо продукти для салату. Куряче філе і яйця я заздалегідь відварити до готовності.
Всі інгредієнти потрібно подрібнити. Яйця - натерти на треку, яблуко і сир - теж. Горіхи - розтовкти. Куряче м'ясо поріжте шматочками.
Приступаємо до збірки салату. Ставимо сервировочное кільце на тарілку. Першим шаром кладемо відварну курку, робимо сіточку з майонезу (його кількість регулюйте за смаком).
Наступний шар - яблуко.
Наступний шар - сир і майонезна сіточка.
Потім викладаємо терті яйця.
Останній шар салату - горіхи. Зніміть сервировочное кільце. Прикрасьте гілочкою зелені - і салат готовий!