Листковий салат з куркою і ківі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам подобається поєднання м'яса і фруктів, то цей рецепт точно для вас. Листковий салат з куркою і ківі - це незвичайне, але дуже смачна страва, яке стане прикрасою святкового столу.
Листковий салат з куркою і ківі невигадливий, готуватися швидко і просто. Рецепт зовсім нескладний, і сьогодні я розповім, як приготувати такий листковий салат до святкового столу. В цілому він підійде і на кожен день, особливо якщо у вас залишається куряча грудка після запікання. У мене її їдять неохоче, тому такі салатики - як паличка виручалочка: смачно, красиво, ошатно, а найголовніше - недорого. Кисленький ківі додасть пікантності і свіжості в майонезний салат і доповнить його цікавим смаком. Перед подачею дайте салатик настоятися кілька годин. Приємного!
- Курка - 250 грам (відварна або запечена)
- Ківі - 2 штуки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Морква - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1/2 чайних ложки
Відваріть курку, морква і яйце. Курку і моркву наріжте дрібними кубиками.
На блюдо поставте стакан (по центру), а навколо нього викладіть м'ясо і посоліть. Змастіть шар ложкою майонезу.
Yaytso чистий, наріжте і викладіть на м'ясо. Посоліть і змастіть шар ложкою майонезу.
Потім викладіть моркву рівномірним шаром, приправити сіллю. Змастіть шар ложкою майонезу.
Шар морквини також змастіть майонезом.
Ківі чистий, поріжте тонкими слайсами і покладіть верхнім шаром. Дістаньте склянку і дайте салату трохи постояти в холодильнику.