Рецепт Листковий пиріг із бринзою фото

Листковий пиріг із бринзою
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Зелень , Листкове тісто , Бринза
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , На сніданок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний варіант закусочного листкового пирога з бринзою. Ароматна зелень додасть начинці з бринзи колір і соковитість. Пиріг можна подавати до столу і гарячим, і холодним. Він буде однаково смачним.

Опис приготування:

Ніжне листкове тісто і ароматна, соковита і трохи солонувата начинка ... Хочете спекти такий пиріг? Я розповім вам, як приготувати листковий пиріг з бринзою. Якщо у вас є готове листкове тісто, приготування цього пирога не займе у вас багато часу. Спекти такий пиріг під силу навіть початківцю кулінарові, тому читаємо рецепт, готуємо і насолоджуємося смачним результатом!

  • Листкове тісто - 300 грам
  • Бринза - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Зелень свіжа - 100 грам (кріп, петрушка, Зелена цибуля, листя часнику)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток (за смаком)
листковий пиріг із бринзою - фото крок 1
Насамперед дістаємо тісто, нехай розморожується. А самі займемося зеленню. Помиємо, обсушити і дрібно її наріжемо.
листковий пиріг із бринзою - фото крок 2
Додаємо до зелені яйце і мелений перець.
листковий пиріг із бринзою - фото крок 3
Бринзу нарізаємо на маленькі шматочки. Якщо у вас дуже солона бринза, до неї можна додати сир.
листковий пиріг із бринзою - фото крок 4
Додаємо бринзу до зелені з яйцем і перемішуємо. Начинка для пирога готова.
листковий пиріг із бринзою - фото крок 5
Я поділяю тісто на дві частини, розгортаємо кожну в однакові за розміром прямокутні пласти товщиною в 3-4 мм. Викладаємо шар тіста на деко, застелене пергаментом, і рівномірно розкладаємо начинку.
листковий пиріг із бринзою - фото крок 6
Накриваємо другим шаром тіста, ретельно защипуємо краю. По всій поверхні проколюємо виделкою.
листковий пиріг із бринзою - фото крок 7
І випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 25-30.

Схожі рецепти