Рецепт Листкові пиріжки з м'ясом фото

Листкові пиріжки з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Любіть листкове тісто? Тоді цей рецепт для вас! Листкові пиріжки з м'ясом прикрасять будь-який святковий стіл і багатьом припадуть до смаку, спробуйте і ви!

Опис приготування:

Приготуйте ці чудові листкові пиріжки з м'ясом за класичним рецептом. Для начинки я використовував яловичий фарш, ви можете його замінити будь-яким іншим за смаком. Листкове тісто було куплено в найближчому магазині. Нижче наведено покроковий рецепт приготування листкових пиріжків з м'ясом.

  • Фарш яловичий - 500 грам
  • Листкове тісто - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
листкові пиріжки з м'ясом - фото крок 1
Дрібно наріжте цибулю і додайте до м'ясного фаршу.
листкові пиріжки з м'ясом - фото крок 2
Ретельно перемішайте.
листкові пиріжки з м'ясом - фото крок 3
Тісто розгортаємо і нарізаємо на квадратики 7-9 см.
листкові пиріжки з м'ясом - фото крок 4
У центр кожного квадрата закладаємо фарш.
листкові пиріжки з м'ясом - фото крок 5
Сформуйте пиріжки, Кінець випробування zashtipnuv. Варіант № 1.
листкові пиріжки з м'ясом - фото крок 6
Варіант № 2.
листкові пиріжки з м'ясом - фото крок 7
Викладіть пиріжки на деко змащений олією.
листкові пиріжки з м'ясом - фото крок 8
Кожен пиріжок змащуємо яєчним жовтком. Робимо зверху пару невеликих надрізів, щоб виходила пара. Запікати в духовці 15 -20 хвилин, температура 180 градусів. До рум'яної скоринки.
листкові пиріжки з м'ясом - фото крок 9
Готово! Смачного!

Схожі рецепти