Листкові пиріжки з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Любіть листкове тісто? Тоді цей рецепт для вас! Листкові пиріжки з м'ясом прикрасять будь-який святковий стіл і багатьом припадуть до смаку, спробуйте і ви!
Приготуйте ці чудові листкові пиріжки з м'ясом за класичним рецептом. Для начинки я використовував яловичий фарш, ви можете його замінити будь-яким іншим за смаком. Листкове тісто було куплено в найближчому магазині. Нижче наведено покроковий рецепт приготування листкових пиріжків з м'ясом.
- Фарш яловичий - 500 грам
- Листкове тісто - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
Дрібно наріжте цибулю і додайте до м'ясного фаршу.
Ретельно перемішайте.
Тісто розгортаємо і нарізаємо на квадратики 7-9 см.
У центр кожного квадрата закладаємо фарш.
Сформуйте пиріжки, Кінець випробування zashtipnuv. Варіант № 1.
Варіант № 2.
Викладіть пиріжки на деко змащений олією.
Кожен пиріжок змащуємо яєчним жовтком. Робимо зверху пару невеликих надрізів, щоб виходила пара. Запікати в духовці 15 -20 хвилин, температура 180 градусів. До рум'яної скоринки.
Готово! Смачного!