Листкове тісто з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Смачний десерт на приготування якого ви витратите не більш 20 хвилин. Яблука в слойке можна подавати як на десерт, так і на сніданок. При цьому від компліментів НЕ буде відбою.
Листкове тісто з яблуками - десерт, яким можна балувати своїх близьких хоч кожен день. За бажанням можете додати корицю до яблучної начинці.
- Тісто листкове - 400 грам
- Яблука - 8 штук
- Цукрова пудра - За смаком
- Яйце - 1 штука
1. Яблука очистіть від шкірки, наріжте навпіл і видаліть серцевину.
2. Тісто розрізати на квадрати.
3. Кожен квадрат тонко розкачати.
4. Яблука викладіть плоскою стороною вниз і закріпіть куточки квадратів на верхівці.
5. Деко змочіть водою і викладіть слойки, змащені яйцем.
6. Випікайте 10-15 хвилин. Посипте цукровою пудрою і подавайте до столу. Смачного!