Рецепт Листкове тісто (випічка з яблуками) фото

Листкове тісто (випічка з яблуками)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Страви з начинкою, Рогалики

Ще один відмінний варіант для використання яблук в випічці. Листкові рогалики з начинкою з кориці, горіхів і шматочків яблук - це смачно. Розповім, як приготувати листкове тісто (випічку з яблуками).

Смачні рогалики з яблуками, смак яких підсилюють спеції, - це відмінний десерт до чаю. Подавайте їх злегка теплими або повністю остиглими. Можете зробити велику порцію для галасливої ​​компанії або зовсім небагато. Краще використовуйте тверді яблука (солодкі або кислуваті).

  • Листкове тісто - 2 штуки
  • Цукор - 1/4 склянки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Горіхи - 1/3 склянки
  • Яблука - 1 штука
листкове тісто (випічка з яблуками) - фото крок 1
1. Листкове тісто розрізати на трикутники. Викладіть їх на деко з пергаментом, посипте кожен цукром і корицею.
листкове тісто (випічка з яблуками) - фото крок 2
2. Нарубаєте горіхи великими шматочками і посипте кожен шматочок.
листкове тісто (випічка з яблуками) - фото крок 3
3. Вимийте яблуко, розріжте навпіл і видаліть насіння, наріжте тонкими скибочками. Викладіть по одному шматочку на широкий край.
листкове тісто (випічка з яблуками) - фото крок 4
4. Поверніть кожен трикутник в рулетик. Розтопити вершкове масло і змастіть їм рогалики, прикрасьте корицею.
листкове тісто (випічка з яблуками) - фото крок 5
5. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин.
листкове тісто (випічка з яблуками) - фото крок 6
6. Залиште рогалики до охолодження, потім перекладіть в тарілку і подавайте до столу.

Схожі рецепти