Листкове тісто (випічка з яблуками)
(покроковий рецепт з фото)
Ще один відмінний варіант для використання яблук в випічці. Листкові рогалики з начинкою з кориці, горіхів і шматочків яблук - це смачно. Розповім, як приготувати листкове тісто (випічку з яблуками).
Смачні рогалики з яблуками, смак яких підсилюють спеції, - це відмінний десерт до чаю. Подавайте їх злегка теплими або повністю остиглими. Можете зробити велику порцію для галасливої компанії або зовсім небагато. Краще використовуйте тверді яблука (солодкі або кислуваті).
- Листкове тісто - 2 штуки
- Цукор - 1/4 склянки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Горіхи - 1/3 склянки
- Яблука - 1 штука
1. Листкове тісто розрізати на трикутники. Викладіть їх на деко з пергаментом, посипте кожен цукром і корицею.
2. Нарубаєте горіхи великими шматочками і посипте кожен шматочок.
3. Вимийте яблуко, розріжте навпіл і видаліть насіння, наріжте тонкими скибочками. Викладіть по одному шматочку на широкий край.
4. Поверніть кожен трикутник в рулетик. Розтопити вершкове масло і змастіть їм рогалики, прикрасьте корицею.
5. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин.
6. Залиште рогалики до охолодження, потім перекладіть в тарілку і подавайте до столу.