Листкова косичка з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Листкова косичка з шоколадом виходить дуже ароматною і смачною, якщо до начинки додати трохи стиглого банана. Побалуйте своїх рідних і близьких смачною випічкою власного приготування!
Хочете знати, як приготувати листкову косичку з шоколадом? Це одне з найсмачніших страв, яке можна зробити до чаю за невеликий відрізок часу. Банан і шоколад прекрасно доповнюють смак один одного. Рекомендую приготувати до чаю!
- Листкове тісто - 1 кілограм
- Банани - 2 штуки
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 60 грам
- Олія - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
Дістаньте заморожене листкове тісто з холодильника. Поки воно розморожується, зробіть начинку для майбутньої косички. Для цього в чаші блендера перемішайте банани і какао-порошок. Влийте масло і всипте цукор. Збийте всі інгредієнти до густої консистенції. У приготоване пюре покладіть трохи картопляного крохмалю.
Тісто розкачати і розрізати так, як зазначено на фото. Якщо у вас немає готового листкового тіста, то ви можете приготувати його самостійно, але це займе чимало часу.
Викладіть начинку в центр тесту, загорніть надрізані краю. Добре скріпляйте тісто, щоб в процесі випікання воно не розійшлося.
Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів, випікайте косички на деку близько півгодини. Подавайте до чаю гарячими, поки шоколадна начинка не застигла.