Рецепт Лінь в сметанному соусі фото

Лінь в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соуси, Сметанний соус

Ця страва готується швидко і завжди виходить смачним і ніжним. Навчіться і ви готувати його і, я сподіваюся, воно стане вашим улюбленим. Отже, читаємо і запам'ятовуємо - лин в сметанному соусі!

Лина не дарма називають царською рибою. Смак цієї рибки, та ще в сметанному соусі, перевершить всі ваші очікування. Цей класичний рецепт лина в сметанному соусі дістався нам від предків і не втратив своєї затребуваності. Якщо вам не подобається копирсатися в рибі в пошуках кісток, то лин - це ваша риба. Простий рецепт лина в сметанному соусі дозволить вам заощадити масу часу для інших, більше приємних справ, ніж стояння над плитою. А задоволення від поїдання страви ви отримаєте дуже-дуже багато.

  • Лінь - 1 штука
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Крем - 150 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Спеції для риби - 2-3 Щепоток
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Лавровий лист - 1-2 штук
лінь в сметанному соусі - фото крок 1
Перш ніж приступити до готування, Lina витратить, чистим, моєму.
лінь в сметанному соусі - фото крок 2
Розрізаємо рибину на порційні шматки. Солимо, перчим.
лінь в сметанному соусі - фото крок 3
Борошно змішати зі спеціями для риби . Обвалюють шматочки лина в цій суміші.
лінь в сметанному соусі - фото крок 4
Смажимо на середньому вогні до апетитної скориночки.
лінь в сметанному соусі - фото крок 5
Приступаємо до приготування сметанною заправки. Змішуємо сметану, дрібно порубаний часник і перець. По бажанню, можна додати свіжу зелень.
лінь в сметанному соусі - фото крок 6
Заливаємо смажену рибу сметанним соусом, додаємо лавровий лист і ставимо на повільний вогонь гаситися хвилин 15-20. Закриваємо кришкою!

Схожі рецепти