Лінь в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва готується швидко і завжди виходить смачним і ніжним. Навчіться і ви готувати його і, я сподіваюся, воно стане вашим улюбленим. Отже, читаємо і запам'ятовуємо - лин в сметанному соусі!
Лина не дарма називають царською рибою. Смак цієї рибки, та ще в сметанному соусі, перевершить всі ваші очікування. Цей класичний рецепт лина в сметанному соусі дістався нам від предків і не втратив своєї затребуваності. Якщо вам не подобається копирсатися в рибі в пошуках кісток, то лин - це ваша риба. Простий рецепт лина в сметанному соусі дозволить вам заощадити масу часу для інших, більше приємних справ, ніж стояння над плитою. А задоволення від поїдання страви ви отримаєте дуже-дуже багато.
- Лінь - 1 штука
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Крем - 150 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Спеції для риби - 2-3 Щепоток
- Часник - 1-2 зубчиків
- Лавровий лист - 1-2 штук
Перш ніж приступити до готування, Lina витратить, чистим, моєму.
Розрізаємо рибину на порційні шматки. Солимо, перчим.
Борошно змішати зі спеціями для риби . Обвалюють шматочки лина в цій суміші.
Смажимо на середньому вогні до апетитної скориночки.
Приступаємо до приготування сметанною заправки. Змішуємо сметану, дрібно порубаний часник і перець. По бажанню, можна додати свіжу зелень.
Заливаємо смажену рибу сметанним соусом, додаємо лавровий лист і ставимо на повільний вогонь гаситися хвилин 15-20. Закриваємо кришкою!