Ледачі голубці в мультиварці шарами
(покроковий рецепт з фото)
Даний рецепт голубців, мабуть один з найбільш ледачих, який я знаю. Вам не знадобиться бланшувати капусту або формувати котлетки. Все максимально просто, але дуже ніжно і смачно!
Приготувати ліниві голубці в мультиварці шарами можна до обіду або вечері. Блюдо соковите, ситне і дуже смачне. Якщо любите голубці, але немає часу їх готувати, то неодмінно придивіться до даного рецептом. Фарш можна брати будь-який і взагалі можете сміливо варіювати співвідношення інгредієнтів орієнтуючись повністю на свій смак.
- Капуста - 1 кілограм
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Мал - 2 склянки (мультистакан)
- Вода - 4-5 склянок (мультистакан)
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Цибуля наріжте кубиками, моркву натріть на тертці. Обсмажте овочі на рослинному маслі на режимі "жарка" до м'якості.
Потім зверху покладіть нашатковану капусту. Капусту попередньо наріжте в окрему миску і розімніть руками з сіллю, щоб вона стала м'якше.
Зверху розкладіть рівномірно м'ясний фарш. Попередньо посоліть і поперчіть фарш за смаком, а після добре перемішайте.
Останнім шаром додайте промитий рис.
Змастіть рис сметаною і томатною пастою, посоліть і поперчіть за смаком. Налийте воду, закрийте кришку, встановіть режим "гасіння" з 1 годину і готуйте до звукового сигналу. Мультиварки у всіх різні, тому орієнтуйтеся на потужність вашої помічниці, можливо знадобиться трохи більше або менше часу.
Після сигналу все перемішайте і подавайте готові ліниві голубці до столу.
Смачного!