Ледачі голубці шарами
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами простий рецепт ледачих голубців шарами, і я дуже сподіваюся, що вам це блюдо припаде до смаку. Насправді тут все так просто, що навіть новачок на кухні впорається! Ситно і смачно!
Перед вами цікавий і простий рецепт приготування ледачих голубців шарами. Ледачі вони хоча б тому, що на смак нічим не відрізняються від класичних голубців, а ось розпарювати капустяне листя і закручувати в них начинку відтепер не потрібно! звичайно, стандартні голубці виглядають красивіше, але якщо ви раптом поспішайте, приготуйте це блюдо!
- Фарш - 1 кілограм
- Капуста - 1 кілограм
- Морква - 4 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Мал - 200 грам
- Паста томатна - 2-3 Ст. Ложок
- Спеції - За смаком
1. Фарш змішаємо з подрібненим луком і морквою, додамо також спеції. Мал промиємо і теж відправимо в фарш.
2. Капусту дрібно ріжемо, мнем руками. Тепер просто викладаємо у велику каструлю, чергуючи шар фаршу і капусти. Можна кожен шар капусти трохи солити і м'яти руками, це прискорить час готування.
3. Коли всі інгредієнти виклали, робимо три "отвори" в шарах, вливаємо туди приблизно літр чистої води і додаємо томатну пасту і спеції.
4. Готуємо годину на маленькому вогні під кришкою. При подачі перемішаємо шари. От і все! Смачного!