Рецепт Ледачі голубці шарами фото

Ледачі голубці шарами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Фарш , Крупи , Мал
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви , Голубці
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перед вами простий рецепт ледачих голубців шарами, і я дуже сподіваюся, що вам це блюдо припаде до смаку. Насправді тут все так просто, що навіть новачок на кухні впорається! Ситно і смачно!

Опис приготування:

Перед вами цікавий і простий рецепт приготування ледачих голубців шарами. Ледачі вони хоча б тому, що на смак нічим не відрізняються від класичних голубців, а ось розпарювати капустяне листя і закручувати в них начинку відтепер не потрібно! звичайно, стандартні голубці виглядають красивіше, але якщо ви раптом поспішайте, приготуйте це блюдо!

  • Фарш - 1 кілограм
  • Капуста - 1 кілограм
  • Морква - 4 штуки
  • Цибуля - 2 штуки
  • Мал - 200 грам
  • Паста томатна - 2-3 Ст. Ложок
  • Спеції - За смаком
ледачі голубці шарами - фото крок 1
1. Фарш змішаємо з подрібненим луком і морквою, додамо також спеції. Мал промиємо і теж відправимо в фарш.
ледачі голубці шарами - фото крок 2
2. Капусту дрібно ріжемо, мнем руками. Тепер просто викладаємо у велику каструлю, чергуючи шар фаршу і капусти. Можна кожен шар капусти трохи солити і м'яти руками, це прискорить час готування.
ледачі голубці шарами - фото крок 3
3. Коли всі інгредієнти виклали, робимо три"отвори" в шарах, вливаємо туди приблизно літр чистої води і додаємо томатну пасту і спеції.
ледачі голубці шарами - фото крок 4
4. Готуємо годину на маленькому вогні під кришкою. При подачі перемішаємо шари. От і все! Смачного!

Схожі рецепти