Рецепт Лаваш з капустяної начинкою фото

Лаваш з капустяної начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Капуста , Лаваш
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 25 хв.

Лаваш з капустяної начинкою - добра закуска, яка готується дуже просто і швидко. Обсмажена овочева начинка дивним чином поєднується з хрустким вірменським лавашем. Підійде на обід і вечерю.

Опис приготування:

Приготуємо лаваш з капустяної начинкою в домашніх умовах. Для цієї простої закуски вам знадобиться великий вірменський лаваш, який можна знайти на ринку або в супермаркеті. Іноді до капустяної начинки додають м'ясні інгредієнти, хоча в даному випадку перед нами вегетаріанський варіант закуски. Хай щастить!

  • Лаваш вірменський - 1 штука
  • Капуста - 1/2 штуки (книга)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Зелень - 0, 5 пучка (петрушка і кріп)
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - 1 За смаком
  • Яйце - 1 штука
лаваш з капустяної начинкою - фото крок 1
Капусту промийте і дрібно наріжте, потім змішайте з сіллю і перцем за смаком. Цибулю очистіть і подрібніть.
лаваш з капустяної начинкою - фото крок 2
Обсмажте цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
лаваш з капустяної начинкою - фото крок 3
Додаємо капусту, перемішуємо і смажимо разом 10 хвилин. Капуста повинна стати м'якою.
лаваш з капустяної начинкою - фото крок 4
Зелень подрібніть і засипте на сковороду, перемішайте.
лаваш з капустяної начинкою - фото крок 5
Розріжте лаваш на порційні шматочки (прямоугольнички або квадратики). Змастіть лаваш збитим яйцем, помістіть всередину начинку і скрутіть трубочками.
лаваш з капустяної начинкою - фото крок 6
Обсмажте на олії з усіх боків, приблизно 2-3 хвилини.
лаваш з капустяної начинкою - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти