Квасолевий суп з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна консистенція супу, його приємний аромат і незвичайний смак зводять дане блюдо до рангу, не побоюся цього слова, великих! І є за що, адже не кожен день доводиться куштувати такі страви.
Для отримання оптимальної, ідеальної консистенції користуйтеся водою, просто доливайте її, регулюючи таким чином густоту супу. Буде смачно і дуже ситно, це я вам обіцяю. Не бійтеся кулінарних експериментів!
- Квасоля консервована - 1 штука (банку)
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цибуля зелена - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Вода - 1 літр
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Чорнослив - 150 грам
Очищаємо моркву і картоплю. Нарізаємо овочі кубиками.
Подрібнюємо цибулю і часник.
Подрібнюємо промитий зелена цибуля. Нарізаємо невеликими шматочками чорнослив.
Кип'ятимо воду і опускаємо в неї все овочі. Варимо їх до готовності. Поки варяться овочі, розтопіть вершкове масло на сковороді, додайте борошно, перемішайте і злегка обсмажте.
Додаємо борошно з маслом в суп, перемішуємо. Варимо до загустіння, приблизно 15 хвилин. За допомогою погружного блендера перетворюємо суп в пюреобразную масу. В кінці додаємо чорнослив, оцет, цукор і спеції. Варимо ще 2 хвилини.
Прикрашаємо суп зеленою цибулею. Смачного!