Рецепт Квасолевий суп з чорносливом фото

Квасолевий суп з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі , Фрукти , Бобові , Квасоля , Сухофрукти , Чорнослив
Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжна консистенція супу, його приємний аромат і незвичайний смак зводять дане блюдо до рангу, не побоюся цього слова, великих! І є за що, адже не кожен день доводиться куштувати такі страви.

Опис приготування:

Для отримання оптимальної, ідеальної консистенції користуйтеся водою, просто доливайте її, регулюючи таким чином густоту супу. Буде смачно і дуже ситно, це я вам обіцяю. Не бійтеся кулінарних експериментів!

  • Квасоля консервована - 1 штука (банку)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Цибуля зелена - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Вода - 1 літр
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Чорнослив - 150 грам
квасолевий суп з чорносливом - фото крок 1
Очищаємо моркву і картоплю. Нарізаємо овочі кубиками.
квасолевий суп з чорносливом - фото крок 2
Подрібнюємо цибулю і часник.
квасолевий суп з чорносливом - фото крок 3
Подрібнюємо промитий зелена цибуля. Нарізаємо невеликими шматочками чорнослив.
квасолевий суп з чорносливом - фото крок 4
Кип'ятимо воду і опускаємо в неї все овочі. Варимо їх до готовності. Поки варяться овочі, розтопіть вершкове масло на сковороді, додайте борошно, перемішайте і злегка обсмажте.
квасолевий суп з чорносливом - фото крок 5
Додаємо борошно з маслом в суп, перемішуємо. Варимо до загустіння, приблизно 15 хвилин. За допомогою погружного блендера перетворюємо суп в пюреобразную масу. В кінці додаємо чорнослив, оцет, цукор і спеції. Варимо ще 2 хвилини.
квасолевий суп з чорносливом - фото крок 6
Прикрашаємо суп зеленою цибулею. Смачного!

Схожі рецепти