Кускус з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Іноді я люблю робити ситні салати, які можуть замінити вечерю. І тут я покажу, як приготувати кускус з куркою і овочами. Це нескладне в приготуванні, ситне і корисне блюдо.
Що стосується приготування самого кускусу, то дивіться інструкцію на упаковці. Часто достатньо залити крупу водою і дати настоятися під кришкою. Він розбухне і стане м'яким.
Ця страва, враховуючи, що в ньому є і м'ясо, і крупа, і овочі, точно замінить вечерю.
- Куряча грудка - 500 грам
- Паприка, кмин, сіль - 3 чайних ложки (по 1 ложці кожної приправи)
- Курячий бульйон - 500-600 мілілітрів
- Кускус - 400 грам
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Перець болгарський - 2 штуки
- Огірки - 1 штука
- Помідори черрі - 200 грам
- Оливки - 60 грам
- Фета - 60 грам
Спочатку відварити курку до готовності. У воду додамо трохи солі, кмину і перцю. Остудіть курочку і наріжте кубиком. Бульйон залиште.
Приблизно пів-літра бульйону поверніть в каструлю, поставте на маленький вогонь, всипте кускус і перемішайте. Залиште під кришкою, вимкнувши вогонь. Тим часом помідори поріжте половинками.
Лук вимийте, обсушити і подрібніть.
Очистіть і поріжте перець дрібно.
Тепер з'єднайте всі підготовлені інгредієнти в мисці, додайте оливки, олія, сіль і перець за смаком. Перемішайте. Все готово!