Курячий суп з кропивою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування супу з курки, картоплі і кропиви.
Кількість порцій: 8
- Курка - 500 грам (філе)
- Картопля - 700 грам
- Кропива - 200 грам (молода)
- Цибуля - 200 грам
- Сіль - 1 штука
- Перець - 1 штука
Нарізаємо м'ясо невеликими шматками. Кладемо в каструлю і заливаємо водою, солимо. Відварюємо курку до готовності, хвилин 30.
Картоплю нарізаємо кубиками або соломкою.
Обдайте кропиву окропом, щоб прибрати жалючою властивість. Нарізаємо.
Дрібно ріжемо цибулю.
Кладемо картоплю в киплячий бульйон. Готуємо протягом 5-7мінут.
Додаємо цибулю.
Додаємо кропиву, варимо до готовності картоплі приблизно 5 хвилин, солимо, перчимо до смаку. При подачі до столу можна прикрасити тарілку половинками вареного яйця. Їжте зі сметаною. Смачного!