Курячий суп з часником
(покроковий рецепт з фото)
Легке, ситне і ароматне перша страва. Суп, який неодмінно сподобається як дорослим, так і дітям. Беріть на замітку мій рецепт!
Щоб приготувати курячий суп з часником, вам потрібно найпростіші продукти і трохи часу. Ситний і ароматний суп - відмінне різноманітність повсякденного меню для всієї родини.
- Курка - 300 грам (будь-які частини)
- Вермішель - 0, 5 склянки (павутинка, дрібна)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (для перших страв)
- Вода - 2, 5 L
Підготуйте всі інгредієнти.
Поставте варитися курячий бульйон. Не забудьте після закипання зняти піну. Варити курку рекомендується 30-40 хвилин.
Тим часом картоплю наріжте кубиками.
Цибуля наріжте кубиками, моркву натріть на тертці.
Обсмажте овочі до м'якості.
Підготуйте вермішель. Зелень і часник подрібніть ножем.
Готовий бульйон процідити. Додайте сіль і спеції. М'ясо відокремте від кісток і поверніть в каструлю.
Після закипання додайте картоплю. Для 5 хвилин до готовності, додайте цибулю і моркву. В самому кінці додайте зелень, часник і вермішель. Через пару хвилин зніміть каструлю з вогню і дайте супу настоятися ще 10-15 хвилин. Курячий суп з часником готовий.
Смачного!