Курячий суп з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Курячий суп з брокколі - чудовий овочевий супчик, який готується на нежирному курячому бульйоні. Виглядає дуже красиво і на смак божественний. Дуже хороший в літню пору.
Курячий суп з брокколі, рецепт якого ви знайдете нижче - це дуже смачний, красивий і яскравий суп. Готується він досить просто, проте не дуже швидко. Загальна приготування займає приблизно 90 хвилин, але воно того варто. Перші 40-50 хвилин готуємо курячий бульйон, а потім поступово додаємо і варимо все решту продуктів: Мал, картопля, обсмажену цибулю, морква, далі брокколі, перець і в кінці додаємо зелений лук. Курячий суп з брокколі - це прекрасне поєднання, яке народжує ніжний і насичений смак.
- Курка - 450 грам
- Картопля - 2 штуки
- Брокколі - 150 грам
- Цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Червоний перець - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль, перець - - За смаком
- Зелена цибуля - 1 штука (пучок)
Курку промиваємо під проточною водою і кладемо в холодну воду в каструлю. Солимо, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні близько 40 хвилин. Потім додаємо промитий рис.
Через 15 хвилин в каструлю додаємо картоплю, нарізаний кубиками. Варимо близько 10 хвилин.
Брокколі поділяємо на суцвіття, перець нарізаємо кубиками.
Дрібно нарізану цибулю обсмажуємо в маслі на сковорідці.
У сковорідку додаємо дрібно нарізану моркву. Обсмажуємо все на середньому вогні до м'якості. Потім додаємо в суп і варимо близько 5 хвилин.
Потім в суп додаємо брокколі і перець. Варимо ще 10 хвилин.
Додаємо зелену цибулю.
Вимикаємо суп, даємо йому настоятися хвилин 10 і потім подаємо до столу. Смачного!