Курячий рулет запечений в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Курка - це універсальне м'ясо для будь-якого випадку. Воно подобається практично всім. Є дієтичним, до того ж, його можна ідеально поєднувати з великою кількістю продуктів, соусів і гарнірів.
Ось і зараз я підготувала для вас цей рецепт, який повинен полюбиться багатьом людям. Прочитайте, як приготувати курячий рулет, запечений в духовці. Це дуже вдала закуска, але в той же час і гаряче. Можна порізати його маленькими шматочками і поставити в центр столу, а можна і покласти кожному гостю в його тарілку.
- Курка - 1 штука
- Яйце варене - 2 штуки
- Твердий сир - 150 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
М'ясо курки відокремте від кістки і шкіри. Потім добре відбийте м'ясо, відокремивши зайве з грудки.
Деко застеліть фольгою. Вставте otbituû Kuric до відходу. А відрізані шматочки м'яса розподіліть по периметру відбитого.
Тепер посоліть все і поперчіть. Натріть сир і яйця на крупній тертці, розподіліть їх по всій поверхні.
Потім поверніть м'ясо в рулет і загорніть у фольгу. Надішліть його в духовку на 40 хвилин.
Залиште рулет під пресом на ніч, а потім подавайте!