Курячий рулет в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати курячий рулет в духовці, який можна нафарширувати, чим завгодно, наприклад: сухофруктами, зеленню, овочами, сиром і всім, на що вистачить фантазії або є в холодильнику.
Такий рулет можна зробити на святкову вечерю або просто так. Якщо готуєте до святкового столу, можна зробити за день до. Можете використовувати для основи куряче філе, курячі стегна без кісток. Подавайте рулет як холодну закуску, нарізавши його невеликими шматочками.
- Куряча грудка - 1, 2-1, 5 кілограма (без кістки )
- Свинячий фарш - 400 грам
- Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
- Яйця - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Сіль, спеції - За смаком (мелений перець, пластівці чилі)
- Свіжий чебрець - 4 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Змішайте свинячий фарш, панірувальні сухарі, яйце, подрібнений часник і петрушку, сіль, спеції, накрийте плівкою і відправте в холодильник. Вимийте м'ясо і розріжте грудку навпіл, злегка відбийте її, щоб вирівняти товщину м'яса. Розстеліть харчову плівку і викладіть курку, накрийте пергаментом і відправте на 1 годину в морозилку. Дістаньте курку, викладіть на неї начинку в формі ковбаски, полийте олією.
2. Згорне Kuric рулетка, видаліть плівку і зв'яжіть рулет нитками, щоб він тримав форму. Покладіть поруч гілочки чебрецю, сіль і poperčite Roulette.
3. Запікайте його в розігрітому до 200 градусів духовці 70-80 хвилин, кожні 20 хвилин змащуйте рулет утворився в процесі випікання жиром.
4. Дістаньте рулет і накрийте його фольгою, залиште на 10-15 хвилин, а потім нарізуйте шматочками і насолоджуйтеся.