Рецепт Курячий пудинг фото

Курячий пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка , Куряче філе , Яйця , Молоко
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже ситний і смачний пудинг. Порадуйте свою сім'ю цим незвичайним і апетитним стравою. Тим більше, що приготування не потребують особливих зусиль і часу.

Опис приготування:

Спочатку приготуйте фарш для курячого пудингу. Змастіть форму рослинним маслом, посипте панірувальними сухарями і викладіть фарш. Готуйте на водяній бані в духовці протягом 45 хвилин при 180 градусах. Готовий пудинг трохи охолодіть, потім переверніть з форми в тарілку, прикрасьте свіжою зеленню і подайте на стіл. Смачного!

  • Куряче філе - 100 грам
  • Шмат хліба - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сухарі паніровочні - 3 чайних ложки
  • Масло рослинне - За смаком (для змащення)
курячий пудинг - фото крок 1
Пропустіть куряче філе з шматочком вимоченої в молоці хліба через м'ясорубку, додайте в фарш молоко, що залишилося.
курячий пудинг - фото крок 2
Відокремте жовток від білка і додайте жовток в фарш.
курячий пудинг - фото крок 3
Білок збийте і також відправте в фарш. Додати сіль.
курячий пудинг - фото крок 4
Складіть фарш для пудингу в змащену маслом і посипану сухарями форму, накрийте пергаментом і кришкою.
курячий пудинг - фото крок 5
Форму встановіть на каструлю з водою і відправте в духовку на 45 хвилин. Духовку розігрійте до 180 градусів. Таким чином пудинг буде готуватися на водяній бані.
курячий пудинг - фото крок 6
Готовий пудинг трохи охолодіть, потім переверніть з форми в тарілку, прикрасьте свіжою зеленню і подайте на стіл. Як гарнір відмінно підійде картопляне пюре.

Схожі рецепти