Курячий пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ситний і смачний пудинг. Порадуйте свою сім'ю цим незвичайним і апетитним стравою. Тим більше, що приготування не потребують особливих зусиль і часу.
Спочатку приготуйте фарш для курячого пудингу. Змастіть форму рослинним маслом, посипте панірувальними сухарями і викладіть фарш. Готуйте на водяній бані в духовці протягом 45 хвилин при 180 градусах. Готовий пудинг трохи охолодіть, потім переверніть з форми в тарілку, прикрасьте свіжою зеленню і подайте на стіл. Смачного!
- Куряче філе - 100 грам
- Шмат хліба - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 0, 5 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Сухарі паніровочні - 3 чайних ложки
- Масло рослинне - За смаком (для змащення)
Пропустіть куряче філе з шматочком вимоченої в молоці хліба через м'ясорубку, додайте в фарш молоко, що залишилося.
Відокремте жовток від білка і додайте жовток в фарш.
Білок збийте і також відправте в фарш. Додати сіль.
Складіть фарш для пудингу в змащену маслом і посипану сухарями форму, накрийте пергаментом і кришкою.
Форму встановіть на каструлю з водою і відправте в духовку на 45 хвилин. Духовку розігрійте до 180 градусів. Таким чином пудинг буде готуватися на водяній бані.
Готовий пудинг трохи охолодіть, потім переверніть з форми в тарілку, прикрасьте свіжою зеленню і подайте на стіл. Як гарнір відмінно підійде картопляне пюре.