Рецепт Курячий пиріг з морквою фото

Курячий пиріг з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Курка
Дієтичне харчування
На обід
Випічка, Пироги

Рецепт приготування курячого пирога з морквою. Листковий пиріг приготувати дуже просто. Виходить він ніжним і неймовірно смачним.

Для приготування листкового пирога не потрібно багато часу, і не задіюється багато інгредієнтів. Сюди дуже добре підходить куряче філе, з якого робимо фарш.

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Куряче філе - 2 штуки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Спеції - - За смаком
  • Морква - 4 штуки
  • Майонез або сметана - 1 штука (пачка)
  • Кнопка - 1/4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
курячий пиріг з морквою - фото крок 1
1. В першу чергу займемося приготуванням фаршу. Беремо куряче філе, чверть батона, зубчиків три часнику, і разом з цибулею мелем через м'ясорубку. Додамо сюди грамів сто майонезу, солі і спецій. Тепер все це ретельно перемішати. Потім треба розіслати на деко пергаментний папір, і рослинним маслом її змастити. По всьому листу розкладаємо фарш. Шар фаршу повинен вийти трохи менше одного сантиметра. Хоча можна і за смаком.
курячий пиріг з морквою - фото крок 2
2. Хвилин на двадцять ставимо в духовку запікатися. А поки запікається корж, на дрібній або на крупній тертці натерти моркву. Кому як подобається. Тепер на сковороді у вершковому маслі підсмажити її до м'якості.
курячий пиріг з морквою - фото крок 3
3. Готову моркву викладаємо в миску, додаємо туди подрібнені зубчики часнику, потім додамо майонез.
курячий пиріг з морквою - фото крок 4
4. Тепер за смаком додаємо спеції, потім трохи подсаливаем, і все добре перемішуємо.
курячий пиріг з морквою - фото крок 5
5. Коли вже готовий фарш, з духовки виймаємо деко, і Коржу даємо трохи охолонути. Потім на чотири частини треба розрізати коржі. У широку дрібну тарілку кладемо перший з коржів. Зверху коржа викладаємо нашу начинку - морква. Процес повторюємо чотири рази. Торт готовий.

Схожі рецепти