Курячий пиріг з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування курячого пирога з морквою. Листковий пиріг приготувати дуже просто. Виходить він ніжним і неймовірно смачним.
Для приготування листкового пирога не потрібно багато часу, і не задіюється багато інгредієнтів. Сюди дуже добре підходить куряче філе, з якого робимо фарш.
- Вершкове масло - 200 грам
- Куряче філе - 2 штуки
- Часник - 6 зубчиків
- Спеції - - За смаком
- Морква - 4 штуки
- Майонез або сметана - 1 штука (пачка)
- Кнопка - 1/4 штуки
- Цибуля - 1 штука
1. В першу чергу займемося приготуванням фаршу. Беремо куряче філе, чверть батона, зубчиків три часнику, і разом з цибулею мелем через м'ясорубку. Додамо сюди грамів сто майонезу, солі і спецій. Тепер все це ретельно перемішати. Потім треба розіслати на деко пергаментний папір, і рослинним маслом її змастити. По всьому листу розкладаємо фарш. Шар фаршу повинен вийти трохи менше одного сантиметра. Хоча можна і за смаком.
2. Хвилин на двадцять ставимо в духовку запікатися. А поки запікається корж, на дрібній або на крупній тертці натерти моркву. Кому як подобається. Тепер на сковороді у вершковому маслі підсмажити її до м'якості.
3. Готову моркву викладаємо в миску, додаємо туди подрібнені зубчики часнику, потім додамо майонез.
4. Тепер за смаком додаємо спеції, потім трохи подсаливаем, і все добре перемішуємо.
5. Коли вже готовий фарш, з духовки виймаємо деко, і Коржу даємо трохи охолонути. Потім на чотири частини треба розрізати коржі. У широку дрібну тарілку кладемо перший з коржів. Зверху коржа викладаємо нашу начинку - морква. Процес повторюємо чотири рази. Торт готовий.