Курячий холодець в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам звернути увагу на дуже простий і доступний варіант, як приготувати курячий холодець в мультиварці. Мінімум зусиль, так як основну частину процесу візьме на себе техніка.
1. Спершу вимийте курочку, обробити її. Обов'язково зніміть шкіру, так як жирний курячий холодець в мультиварці в домашніх умовах буде непрозорим і не дуже апетитним.
2. Викладіть шматочки в чашу разом з вимитими і очищеними (як слід) лапками.
3. Морква очистіть, розріжте навпіл. Цибулину відправте в чашу в шкірці.
4. Залишилася справа за малим: додайте спеції, сіль, лавровий лист, залийте водою (до максимально допустимої межі).
5. Що стосується програми, то тут все залежить від вашої техніки. У деяких моделях є спеціальні режими "холодець", в інших можна вибрати "гасіння", наприклад. Час - близько 4 годин.
6. Після акуратно дістаньте м'ясо і розберіть його, видаляючи кісточки.
7. Підготуйте форму, в якій буде застигати холодець, викладіть туди м'ясо.
8. В рецепт приготування курячого холодцю в мультиварці можна використовувати також горошок або кукурудзу, яйце, зелень, овочі, щоб страва була більш красивим і яскравим.
9. Бульйон процідіть кілька разів, а потім вилийте в форму.
10. Надішліть в холодильник до повного застигання.
Ось такий простий варіант, як приготувати курячий холодець в мультиварці. Пригощайтеся!
- Курка - 1 штука
- Лапи курячі - 0.5 кілограма
- Лавровий лист - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука (по бажанню)
- Часник - 2-5 зубчиків
- Спеції - За смаком (запашний перець, гвоздика і т.Д. )
- Сіль - За смаком
2. Викладіть шматочки в чашу разом з вимитими і очищеними (як слід) лапками.
3. Морква очистіть, розріжте навпіл. Цибулину відправте в чашу в шкірці.
4. Залишилася справа за малим: додайте спеції, сіль, лавровий лист, залийте водою (до максимально допустимої межі).
5. Що стосується програми, то тут все залежить від вашої техніки. У деяких моделях є спеціальні режими "холодець", в інших можна вибрати "гасіння", наприклад. Час - близько 4 годин.
6. Після акуратно дістаньте м'ясо і розберіть його, видаляючи кісточки.
7. Підготуйте форму, в якій буде застигати холодець, викладіть туди м'ясо.
8. В рецепт приготування курячого холодцю в мультиварці можна використовувати також горошок або кукурудзу, яйце, зелень, овочі, щоб страва була більш красивим і яскравим.
9. Бульйон процідіть кілька разів, а потім вилийте в форму.
10. Надішліть в холодильник до повного застигання.
Ось такий простий варіант, як приготувати курячий холодець в мультиварці. Пригощайтеся!