Рецепт Курячий холодець в мультиварці фото

Курячий холодець в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Холодець
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Пропоную вам звернути увагу на дуже простий і доступний варіант, як приготувати курячий холодець в мультиварці. Мінімум зусиль, так як основну частину процесу візьме на себе техніка.

Опис приготування:

1. Спершу вимийте курочку, обробити її. Обов'язково зніміть шкіру, так як жирний курячий холодець в мультиварці в домашніх умовах буде непрозорим і не дуже апетитним.

2. Викладіть шматочки в чашу разом з вимитими і очищеними (як слід) лапками.

3. Морква очистіть, розріжте навпіл. Цибулину відправте в чашу в шкірці.

4. Залишилася справа за малим: додайте спеції, сіль, лавровий лист, залийте водою (до максимально допустимої межі).

5. Що стосується програми, то тут все залежить від вашої техніки. У деяких моделях є спеціальні режими"Холодець" , в інших можна вибрати"Гасіння" , наприклад. Час - близько 4 годин.

6. Після акуратно дістаньте м'ясо і розберіть його, видаляючи кісточки.

7. Підготуйте форму, в якій буде застигати холодець, викладіть туди м'ясо.

8. В рецепт приготування курячого холодцю в мультиварці можна використовувати також горошок або кукурудзу, яйце, зелень, овочі, щоб страва була більш красивим і яскравим.

9. Бульйон процідіть кілька разів, а потім вилийте в форму.

10. Надішліть в холодильник до повного застигання.

Ось такий простий варіант, як приготувати курячий холодець в мультиварці. Пригощайтеся!

  • Курка - 1 штука
  • Лапи курячі - 0.5 кілограма
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука (по бажанню)
  • Часник - 2-5 зубчиків
  • Спеції - За смаком (запашний перець, гвоздика і т.Д. )
  • Сіль - За смаком
1. Спершу вимийте курочку, обробити її. Обов'язково зніміть шкіру, так як жирний курячий холодець в мультиварці в домашніх умовах буде непрозорим і не дуже апетитним.

2. Викладіть шматочки в чашу разом з вимитими і очищеними (як слід) лапками.

3. Морква очистіть, розріжте навпіл. Цибулину відправте в чашу в шкірці.

4. Залишилася справа за малим: додайте спеції, сіль, лавровий лист, залийте водою (до максимально допустимої межі).

5. Що стосується програми, то тут все залежить від вашої техніки. У деяких моделях є спеціальні режими"Холодець" , в інших можна вибрати"Гасіння" , наприклад. Час - близько 4 годин.

6. Після акуратно дістаньте м'ясо і розберіть його, видаляючи кісточки.

7. Підготуйте форму, в якій буде застигати холодець, викладіть туди м'ясо.

8. В рецепт приготування курячого холодцю в мультиварці можна використовувати також горошок або кукурудзу, яйце, зелень, овочі, щоб страва була більш красивим і яскравим.

9. Бульйон процідіть кілька разів, а потім вилийте в форму.

10. Надішліть в холодильник до повного застигання.

Ось такий простий варіант, як приготувати курячий холодець в мультиварці. Пригощайтеся!

Схожі рецепти