Куряче філе в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Куряче філе - чудове м'ясо, яке з задоволенням їдять і дорослі, та діти. З нього можна приготувати багато страв різними способами. Я пропоную піти простим шляхом і приготувати філе в духовці.
З курячого філе легко і швидко можна приготувати багато смачних страв. Я ж пропоную вам одне з найпростіших рішень - скористатися цим рецептом, в якому розказано, як приготувати куряче філе в духовці. В результаті простих маніпуляцій у вас на обід або вечерю буде ніжне і дуже соковите куряче філе, запечене з ароматними спеціями.
- Куряче філе - 4 штуки (грудка)
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Приправа для курки - 1 Ст. Ложка (без солі)
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Каррі - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 2/3 чайних ложки
- Чебрець - 1 Чайна ложка

Ретельно промиємо філе, очистимо від плівок і сухожиль, обсушити паперовими рушниками.

Змішуємо всі спеції, крім чебрецю, з оливковою олією і розподіляємо вийшов маринад по всій поверхні філе. Відправляємо в холодильник на 1-2 годину. Можна залишити і на ніч.

Зав'язуємо один кінець рукава для запікання, перекладаємо в рукав замариноване куряче філе, посипаємо чебрецем і зав'язуємо другий кінець рукава. Голкою зробимо кілька проколів у верхній частині рукава.

І запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 40-45. Хочете отримати підсмажену кірочку? хв 10 до закінчення готування акуратно розріжте рукав зверху і розкрийте філе. Смачного!