Куряча печінка з баклажанами
(покроковий рецепт з фото)
Любіть печінку? Тоді неодмінно спробуйте приготувати курячу печінку з баклажанами. Блюдо виходить не тільки ситне і поживне, але і дуже смачне!
Цікаве, корисне і смачне блюдо з найбільш звичних інгредієнтів. У сезон неодмінно спробуйте! Можна подати як самостійно, так і з будь-яким гарніром.
- Куряча печінка - 400 грам
- Баклажани - 400 грам
- Помідори - 250 грам
- Цибуля - 150 грам
- Морква - 150 грам
- Часник - 2 зубчики
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Цибуля наріжте кубиками і обсмажте до м'якості.
Додайте нарізану кубиками морква.
Обсмажте все разом до готовності.
Додайте нарізані великими кубиками баклажани і готуйте ще приблизно 10-15 хвилин.
Баклажани мають підрум'янитися.
Додайте нарізану невеликими шматочками печінку.
Обсмажте печінку з овочами протягом 10 хвилин, періодично помішуючи.
У помідора зробіть хрестоподібні надрізи ножем з двох сторін і ошпарьтеокропом. Після чого шкурку зніміть, а м'якоть наріжте кубиками. Додайте в сковороду нарізані помідри, подрібнений часник, паприку і сіль за смаком.
Перемішайте і тушкуйте все разом ще 5-7 хвилин. В кінці якщо здасться кислувато, додайте 1-2 дрібку цукру і свіжу зелень за смаком. Куряча печінка з баклажанами готова.
Смачного!