Рецепт Куряча грудка з корейською морквою фото

Куряча грудка з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Морква , Куряча грудка
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

Куряча грудка з пряної морквою, кунжутом і соєвим соусом. Поєднання цікаве, аромат насичений. Спробуйте! Готову курячу грудку подаємо гарячою, можна доповнити зеленню і овочами за смаком.

Опис приготування:

Корейська морквина з прянощами, спеціями і часником змінює смак всього блюда. При нагріванні морква передає свої аромати інших інгредієнтів, враховуючи, що куряче філе не має яскравого смаку, виходить ідеальне поєднання, яке доповнить смак кунжуту і соєвого соусу.

  • Куряча грудка - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Корейська морквина - 150-200 грам
  • Олія соняшникова - 2-3 Ст. Ложок
  • Кунжут - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля зелена - 1 пучок
куряча грудка з корейською морквою - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
куряча грудка з корейською морквою - фото крок 2
Сковороду з соняшниковою олією розігріваємо. Куряче філе нарізаємо шматочками, висипаємо в гаряче масло і обсмажуємо близько 5 хвилин, періодично перемішуючи.
куряча грудка з корейською морквою - фото крок 3
Цибулю ріжемо тонко і додаємо до курячої грудях. Готуємо під кришкою близько 15 хвилин.
куряча грудка з корейською морквою - фото крок 4
За пару хвилин до готовності додаємо кунжут і соєвий соус.
куряча грудка з корейською морквою - фото крок 5
Додаємо корейську моркву, готуємо ще кілька хвилин і прибираємо з вогню.
куряча грудка з корейською морквою - фото крок 6
У готову страву додаємо зелений лук.
куряча грудка з корейською морквою - фото крок 7
Куряча грудка з корейською морквою готова. Подаємо гарячої. Смачного!

Схожі рецепти