Куряча грудка з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Куряча грудка з пряної морквою, кунжутом і соєвим соусом. Поєднання цікаве, аромат насичений. Спробуйте! Готову курячу грудку подаємо гарячою, можна доповнити зеленню і овочами за смаком.
Корейська морквина з прянощами, спеціями і часником змінює смак всього блюда. При нагріванні морква передає свої аромати інших інгредієнтів, враховуючи, що куряче філе не має яскравого смаку, виходить ідеальне поєднання, яке доповнить смак кунжуту і соєвого соусу.
- Куряча грудка - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Корейська морквина - 150-200 грам
- Олія соняшникова - 2-3 Ст. Ложок
- Кунжут - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Цибуля зелена - 1 пучок
Підготуємо інгредієнти.
Сковороду з соняшниковою олією розігріваємо. Куряче філе нарізаємо шматочками, висипаємо в гаряче масло і обсмажуємо близько 5 хвилин, періодично перемішуючи.
Цибулю ріжемо тонко і додаємо до курячої грудях. Готуємо під кришкою близько 15 хвилин.
За пару хвилин до готовності додаємо кунжут і соєвий соус.
Додаємо корейську моркву, готуємо ще кілька хвилин і прибираємо з вогню.
У готову страву додаємо зелений лук.
Куряча грудка з корейською морквою готова. Подаємо гарячої. Смачного!