Куряча грудка з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили пригостити своїх близьких блюдом з курячої грудки, то придивіться до цього рецепту курячої грудки з морквою, яка здивує вас поєднанням інгредієнтів і легкістю приготування.
Цей рецепт дуже просто втілити в життя на своїй кухні. Для курячої грудки з морквою потрібно всього кілька компонентів, які завжди можна купити в найближчому супермаркеті. Грудка виходить м'якою, ніжною, з прекрасним поєднанням тушкованою моркви і мандарина. А часник вносить пікантну нотку в це блюдо. Морквину можна нарізати пристосуванням для корейської моркви. Це тільки прикрасить страву, яке виходить яскравим, радісним і смачним.
- Феле курячої грудки - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Мандарин - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Часник - 1-2 зубчиків
1. Перед тим як приготувати курячу грудку з морквою, підготуйте основний інгредієнт. Для цього помийте і поріжте м'якоть курячої грудки акуратними шматочками.
2. Помийте і почистіть моркву. Натріть її на тертці з великим полотном. У чаші мультиварки добре розігрійте рослинне масло. Потім перекладіть в гаряче масло натерту моркву. Підсмажте.
3. Коли морква пустить сік, викладіть в чашу шматочки грудки курки. Начистити часник. Кожен зубчик розріжте навпіл. Додайте до курячого філе. Додати сіль.
4. Обсмажуйте до тих пір, поки куряче м'ясо повністю не змінить колір (по бажанню), можна до появи золотистої скоринки.
5. Mandarin чистий. Зніміть з нього шкурку, приберіть насіння (якщо вони є). Поріжте.
6. Викладіть в чашу шматочки мандарина, тушкуйте разом з курячими грудками до готовності. Встановіть режим «гасіння» на 20-30 хвилин. Готову страву викласти в тарілки і подавайте теплим. Додайте зелень, овочі, улюблений гарнір. Смачного!