Рецепт Куряча грудка з морквою фото

Куряча грудка з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви вирішили пригостити своїх близьких блюдом з курячої грудки, то придивіться до цього рецепту курячої грудки з морквою, яка здивує вас поєднанням інгредієнтів і легкістю приготування.

Опис приготування:

Цей рецепт дуже просто втілити в життя на своїй кухні. Для курячої грудки з морквою потрібно всього кілька компонентів, які завжди можна купити в найближчому супермаркеті. Грудка виходить м'якою, ніжною, з прекрасним поєднанням тушкованою моркви і мандарина. А часник вносить пікантну нотку в це блюдо. Морквину можна нарізати пристосуванням для корейської моркви. Це тільки прикрасить страву, яке виходить яскравим, радісним і смачним.

  • Феле курячої грудки - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Мандарин - 1 штука
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Часник - 1-2 зубчиків
куряча грудка з морквою - фото крок 1
1. Перед тим як приготувати курячу грудку з морквою, підготуйте основний інгредієнт. Для цього помийте і поріжте м'якоть курячої грудки акуратними шматочками.
куряча грудка з морквою - фото крок 2
2. Помийте і почистіть моркву. Натріть її на тертці з великим полотном. У чаші мультиварки добре розігрійте рослинне масло. Потім перекладіть в гаряче масло натерту моркву. Підсмажте.
куряча грудка з морквою - фото крок 3
3. Коли морква пустить сік, викладіть в чашу шматочки грудки курки. Начистити часник. Кожен зубчик розріжте навпіл. Додайте до курячого філе. Додати сіль.
куряча грудка з морквою - фото крок 4
4. Обсмажуйте до тих пір, поки куряче м'ясо повністю не змінить колір (по бажанню), можна до появи золотистої скоринки.
куряча грудка з морквою - фото крок 5
5. Mandarin чистий. Зніміть з нього шкурку, приберіть насіння (якщо вони є). Поріжте.
куряча грудка з морквою - фото крок 6
6. Викладіть в чашу шматочки мандарина, тушкуйте разом з курячими грудками до готовності. Встановіть режим «гасіння» на 20-30 хвилин. Готову страву викласти в тарілки і подавайте теплим. Додайте зелень, овочі, улюблений гарнір. Смачного!

Схожі рецепти