Рецепт Куряча гомілка в фользі фото

Куряча гомілка в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Курячі гомілки
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Готувати гомілки в фользі так легко, що навіть ледачий з цим впорається, а результат при цьому виходить просто чудовий, соковите і ніжне м'ясо з рум'яною скоринкою, що ще потрібно для смачної вечері.

Опис приготування:

Посмажити курку це теж відмінний варіант, але треба постійно бігати на кухню і перевертати її, а це досить виснажливо, та й бруду від такого приготування багато, всюди залишаються жирний бризки. Тому я пропоную вам відмінний варіант - простий рецепт курячої гомілки в фользі, який заощадить ваш час і не змусить вас мити плиту. Зробити таке блюдо не складе особливих труднощів, більшу частину часу ви можете займатися своїми справами і забути про курочку. В кінці просто витягаєте ароматне і смачне мяско з духовки, і можна приступати до трапези. Тому всім господарочкам, які не люблять зайвої метушні на кухні і хочуть смачно нагодувати сім'ю, я рекомендую зробити курячу гомілку в фользі в домашніх умовах.

  • Гомілка куряча - 1 кілограм
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Вино біле сухе - 3-5 Ст. Ложок
  • Гірчичний - 3 Ст. Ложки
  • Чебрець сушений - 1, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
куряча гомілка в фользі - фото крок 1
Насамперед нам потрібно приготувати маринад, для цього ми наливаємо в миску вино, додаємо гірчицю, нарізаний часник, спеції і сіль, добре все перемішуємо.
куряча гомілка в фользі - фото крок 2
Викладаємо в маринад гомілки, перемішуємо і залишаємо їх на дві годинки маринуватися в холодильнику.
куряча гомілка в фользі - фото крок 3
Коли м'ясо замаринується, ми беремо деко і застилає його фольгою, а на фольгу викладаємо гомілки.
куряча гомілка в фользі - фото крок 4
Накриваємо курку фольгою і відправляємо деко в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
куряча гомілка в фользі - фото крок 5
Після закінчення часу необхідно зняти верхній шар фольги і запікати гомілки ще кілька хвилин до утворення золотистої скоринки.
куряча гомілка в фользі - фото крок 6
Поки гомілки готуються, можна зробити улюблений гарнір, а потім просто подати страву до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти