Курка з яблуками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ще на Русі любили готувати м'ясо великим шматком. У наш час дуже легко приготувати курку з яблуками в мультиварці в домашніх умовах.
Для святкового столу - чудове блюдо, яке по достоїнству оцінять гості. Якщо ви готуєте його для домашніх, то можна запікати її в "розібраному" вигляді, а для торжества краще зробити цілу тушку. Отриманим соусом можна полити гарнір.
- Курка - 1 штука
- Яблука - 3 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль, перець і приправи - За смаком
1. Наріжте цибулю півкільцями.
2. Наріжте часник.
3. Наріжте яблука.
4. Я готувала курку з яблуками в мультиварці в домашніх умовах за традиційним рецептом. Закладіть веутрь тушки яблука і цибуля, зашейте її, а зверху потріть часником. По бажанню, можна один нарізаний дрібно зубчик додати і всередину.
5. Покладіть тушку в мультиварку і готуйте її в режимі випічки близько 50 хвилин, по 25 хвилин на кожну сторону. Після цього, встановіть цю ж програму і доведіть курку до готовності за 30 хвилин.
6. Подавати курку можна до столу в цілому вигляді або в розібраному. На гарнір можете вибрати картопля, овочі або рис.