Курка, фарширована яблуками, в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Існує маса різних рецептів приготування курки. Пропоную вам приготувати всім відому і таку популярну курку з яблуками в духовці. Ніжна і ароматна курочка - це дуже смачно!
Це класичний рецепт приготування курки, фаршированої яблуками, в духовці. Найкраще замаринувати курку на цілу ніч, так вона гарненько просочиться спеціями і приправами, буде ароматною і смачною. Додатково, рекомендую запікати крупно порізані яблука. Також можна запекти картопля. Удачі в приготуванні!
- Курка - 1 штука
- Яблука - 3-4 штук
- Перець - За смаком
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 150 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Паприка - За смаком
- Розмарин - 1/3 чайних ложки
- Орегано - 1/3 чайних ложки
Зробимо маринад. Змішайте всі спеції і приправи з подрібненим часником.
Ретельно перемішайте до однорідної маси.
Яблука ріжемо часточками, видаливши серцевину.
Курку ретельно промийте та висушіть. Потім заповніть яблуками.
За допомогою нитки та голки зшийте курку, щоб не випадали яблука.
Цією ж ниткою перев'яжіть ноги.
Ретельно промажте маринадом курку.
Курка повинна замаринувати, найкраще залишити її на ніч у холодильнику.
Курочку запікаємо в духовці 1 час, температура 200 градусів.
Видаляємо нитки і насолоджуємося ніжним курячим м'ясом. Смачного!