Рецепт Курка, фарширована яблуками, в духовці фото

Курка, фарширована яблуками, в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Фрукти, Курка, Яблука
Рецепти без шкоди
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Існує маса різних рецептів приготування курки. Пропоную вам приготувати всім відому і таку популярну курку з яблуками в духовці. Ніжна і ароматна курочка - це дуже смачно!

Це класичний рецепт приготування курки, фаршированої яблуками, в духовці. Найкраще замаринувати курку на цілу ніч, так вона гарненько просочиться спеціями і приправами, буде ароматною і смачною. Додатково, рекомендую запікати крупно порізані яблука. Також можна запекти картопля. Удачі в приготуванні!

  • Курка - 1 штука
  • Яблука - 3-4 штук
  • Перець - За смаком
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 150 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Паприка - За смаком
  • Розмарин - 1/3 чайних ложки
  • Орегано - 1/3 чайних ложки
курка, фарширована яблуками, в духовці - фото крок 1
Зробимо маринад. Змішайте всі спеції і приправи з подрібненим часником.
курка, фарширована яблуками, в духовці - фото крок 2
Ретельно перемішайте до однорідної маси.
курка, фарширована яблуками, в духовці - фото крок 3
Яблука ріжемо часточками, видаливши серцевину.
курка, фарширована яблуками, в духовці - фото крок 4
Курку ретельно промийте та висушіть. Потім заповніть яблуками.
курка, фарширована яблуками, в духовці - фото крок 5
За допомогою нитки та голки зшийте курку, щоб не випадали яблука.
курка, фарширована яблуками, в духовці - фото крок 6
Цією ж ниткою перев'яжіть ноги.
курка, фарширована яблуками, в духовці - фото крок 7
Ретельно промажте маринадом курку.
курка, фарширована яблуками, в духовці - фото крок 8
Курка повинна замаринувати, найкраще залишити її на ніч у холодильнику.
курка, фарширована яблуками, в духовці - фото крок 9
Курочку запікаємо в духовці 1 час, температура 200 градусів.
курка, фарширована яблуками, в духовці - фото крок 10
Видаляємо нитки і насолоджуємося ніжним курячим м'ясом. Смачного!

Схожі рецепти