Курка з овочами і кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Легке блюдо для вечері. Овочевий асортимент може бути сезонним, будь-які свіжі овочі підійдуть. Кабачки можна використовувати свіжі або заморожені.
Блюдо готується в мультиварці без використання жирів. Всі овочі і курка ріжеться на шматочки і гаситься.
- Курка - 1 кілограм (ціла чи частину)
- Кабачок - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Картопля - 3-4 штук
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Паприка - За смаком
- Італійські трави - За смаком
- Вода - 0, 5 склянки
Приготуємо продукти.
Всі овочі ріжемо на приблизно однакові шматочки.
Курку також поріжте на не великі шматочки, приправити сіллю, поперчіть, додайте улюблені спеції.
Складіть всі інгредієнти в каструлю мультиварки або товстостінну казан. Влийте трохи води, посоліть за смаком і тушкуйте до готовності овочів і м'яса.
Курка з овочами і кабачками готова.
Розкладіть по тарілочках і подайте блюдо гарячим.