Рецепт Курка з картоплею в мікрохвильовці фото

Курка з картоплею в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Картопля , Курка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Подобається мені це блюдо - воно зійде і за перше, і за друге А головне - приготувати в мікрохвильовці курку з картоплею можна дуже швидко, що важливо при нашому прискореному ритмі життя.

Опис приготування:

Я думаю, що таке поєднання продуктів не відкине навіть самий вибагливий їдець. Легке, ситне блюдо, яке поєднує в собі і бульйон, і гарнір. Так що попадете всім - кому-то густіше, кому-то пожиже Як зробити курку з картоплею в мікрохвильовці ще більш привабливою для членів вашої родини - залежить від вашої фантазії. Приступаємо:

1. Моєму курку і відрізаємо від неї ту частину, з якої будемо готувати. Зрізаємо м'ясо з кісточок і відокремлюємо шкіру.

2. Розрізаємо м'ясо на шматочки товщиною приблизно по 2 см. Бажано, щоб вони були приблизно однакового розміру.

3. Викладаємо м'ясо в посуд для мікрохвильовки, підходить за розмірами. Заливаємо м'ясо водою так, щоб вона покривала м'ясо. Закриваємо кришкою і ставимо в піч на 2-3 хвилини при повній потужності.

4. Чистий цибулю, картоплю і моркву. Нарізаємо картоплю кубиками, морквину натираємо на тертці, а цибулю дрібно кришимо.

5. Відправляємо овочі до м'яса. Солимо, додаємо спеції. Доливаємо воду, що залишилася.

6. Ставимо в піч і включаємо приблизно на 10 хвилин при тій же потужності.

7. Пробуємо м'ясо і овочі. Якщо вогкуваті - доводимо до готовності.

8. Посипаємо зеленню і подаємо до столу.

Смачного!

  • Куряче м'ясо - 400 грам
  • Картопля - 5-6 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Спеції - 2 щіпки (ваші улюблені спеції)
  • Зелень кропу, петрушки - 50 грам
  • Морква - 1 штука
Я думаю, що таке поєднання продуктів не відкине навіть самий вибагливий їдець. Легке, ситне блюдо, яке поєднує в собі і бульйон, і гарнір. Так що попадете всім - кому-то густіше, кому-то пожиже Як зробити курку з картоплею в мікрохвильовці ще більш привабливою для членів вашої родини - залежить від вашої фантазії. Приступаємо:

1. Моєму курку і відрізаємо від неї ту частину, з якої будемо готувати. Зрізаємо м'ясо з кісточок і відокремлюємо шкіру.

2. Розрізаємо м'ясо на шматочки товщиною приблизно по 2 см. Бажано, щоб вони були приблизно однакового розміру.

3. Викладаємо м'ясо в посуд для мікрохвильовки, підходить за розмірами. Заливаємо м'ясо водою так, щоб вона покривала м'ясо. Закриваємо кришкою і ставимо в піч на 2-3 хвилини при повній потужності.

4. Чистий цибулю, картоплю і моркву. Нарізаємо картоплю кубиками, морквину натираємо на тертці, а цибулю дрібно кришимо.

5. Відправляємо овочі до м'яса. Солимо, додаємо спеції. Доливаємо воду, що залишилася.

6. Ставимо в піч і включаємо приблизно на 10 хвилин при тій же потужності.

7. Пробуємо м'ясо і овочі. Якщо вогкуваті - доводимо до готовності.

8. Посипаємо зеленню і подаємо до столу.

Смачного!

Схожі рецепти