Курка з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Гарбуз - диво-овоч. Скільки користі для нашого здоров'я! І при цьому ще як смачно. Пропоную рецепт запіканки з курки, гарбуза і сиру дор блю. Виходить чудовий делікатес, спробуйте.
Опис приготування:
При бажанні, дор блю можна замінити рокфором. Теж виходить дуже смачно.
- Куряче філе - 200 грам
- Гарбуз - 200 грам
- Сир Дор Блю - 200 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Хміль-сунелі - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Куряче філе помийте і наріжте шматочками середнього розміру. Додати сіль, приправте хмелі-сунелі і залиште на 20 хвилин.
2. Гарбуз наріжте кубиками, додайте столову ложку гарбузового насіння. Додати сіль, додайте хмелі-сунелі, столову ложку оливкової олії і зубчик дрібно-нарізаного часнику. Залиште також на 20 хвилин.
3. Сир Дор Блю наріжте великими кубиками.
4. Форму для запікання змастіть оливковою олією. І нарізані інгредієнти додавайте шарами. Спочатку курку, після гарбуз і зверху сир.
5. Запікайте в духовці, розігрітій до 180-200 З протягом 30-40 хвилин. Така запіканка подається на стіл в гарячому вигляді. Смачного!