Курка з цибулею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Щоб смачно приготувати курку, вам знадобиться всього два інгредієнти: тільки м'ясо, природно, і багато-багато ріпчастої цибулі. Рецептик начебто і простий, але курочка з ним виходить чудова.
Скільки разів я не готувала куряче м'ясо різними способами, але кожен раз переконуюся в тому, що все ж найкращий варіант це ось такий простий рецепт курки з цибулею в мультиварці. Тут все дуже просто, економічно і при цьому неймовірно смачно, а мяско виходить ніжне і дуже соковите, з приємним цибульним ароматом. Так що я дуже вам рекомендую це рецепт приготування курки з цибулею в мультиварці, особливо якщо ви любите смачно поїсти і не хочете при цьому довго возитися на кухні.
- Курка - 700-800 грам (різні частини)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Вода - 50-70 мілілітрів
- Спеції - За смаком (прованські трави, французькі трави, коріандр мелений, перець чорний мелений)
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Для початку ми чистимо цибулю, нарізаємо його півкільцями і викладаємо в змащену олією чашу мультиварки.
Курку промиваємо, висушуємо на рушник і кладемо одним шаром на цибулю, посипаємо сіллю. Я тут брала половинку курки, але якщо ви хочете приготувати більше, викладайте м'ясо шарами і кожен шар перекладайте ріпчастою цибулею, чим більше цибулі, тим краще.
Зверху рясно посипаємо все своїми улюбленими спеціями.
Вливаємо трохи водички, закриваємо кришку мультиварки і включаємо режим "гасіння" з 1 час.
Після закінчення часу наша ароматна курочка готова. Приємного всім апетиту!