Курка в соусі в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
За даним пошаговому рецептом курка в соусі в мультиварці виходить дуже смачною і соковитою, при цьому зберігає свої корисні якості. Готується блюдо дуже легко і просто. Пробуємо?
Опис приготування:
Рецепт курки в соусі в мультиварці з фото докладно розповість вам як потрібно приготувати курку, щоб вона вийшла незабутньо смачною. В даному рецепті використовується соус, приготований з сметани і сирів - фети і класичного або твердого. Соус виходить дуже цікавого і насиченого смаку і надає курці родзинку. Бажаю удачі.
- Курка - 1 штука (будь-яка частина курки. Краще грудка)
- Рослинна олія - 10 грам
- Крем - 100 грам
- Фета - 70 грам (сир)
- Твердий сир - 50 грам
- Свіжа розледачіє - 1 штука (пучок)
- Сіль, перець - - За смаком
- Приправи - - За смаком (каррі, куркума)
Курку гарненько промиваємо, поділяємо на порційні шматки. У чашу мультиварки наллємо масла і складемо туди шматочки курочки.
Курку посолити, поперчити, додамо каррі. Поставимо м'ясо готуватися на 25 хвилин в режимі випічка.
Курочка повинна вийти рум'яної і обсмаженої з усіх боків.
Тепер готуємо соус. Для цього в окремій і зручною посуді змішаємо до однорідної маси: сметану, фета, тертий твердий сир, нарубану зелень, приправи за смаком.
У чашу з куркою виливаємо приготовлений соус, гарненько вимазувати в ньому курку, потім налаштовуємо мультиварку на режим"молочна каша" і випікаємо м'ясо до сигналу.
Блюдо готово. Розкладаємо курку по тарілках, прикрашаємо свіжими овочами, білим хлібом і… Смачного!