Зрази з сиром і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 0 хв.
А чому б нам не приготувати сьогодні зі звичайних інгредієнтів досить цікаве блюдо з сюрпризом всередині? ! Так і зробимо, а я допоможу вам у цьому.
Опис приготування:
Я вже давно знайшла альтернативу звичайним, вже обридлим, котлет, тепер замість них я готую зрази і сьогодні я хочу розповісти вам, як зробити зрази з сиром і яйцем. На мій погляд, немає кращого варіанта, якщо ви вже давно хотіли урізноманітнити своє повсякденне меню, адже зрази тим і гарні, що начинку ви можете для них придумати абсолютно будь-яку. Ну а простий рецепт зраз з сиром і яйцем, який я пропоную на ваш розгляд, взагалі універсальний, адже він сподобається як дітям, так і дорослим. Ви приготуєте їх без особливих зусиль, тут немає нічого складного, і на вечерю у вас будуть чудові зрази з неймовірно смачною начинкою.
- Фарш м'ясний - 500-600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце сире - 1 штука
- Сир - 50-60 грам
- Молоко - 50-60 мілілітрів
- Яйце відварне - 1 штука
- Сухарі паніровочні - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - - За смаком
- Суміш перців - - За смаком
- Сіль - - За смаком
У миску викладаємо фарш (я зазвичай використовую суміш свинячого і яловичого), додаємо до нього тертий на дрібній тертці ріпчаста цибуля, суміш перців і сіль.
Тепер додаємо 2 столові ложки панірувальних сухарів і молоко, ретельно перемішуємо.
Далі необхідно розбити в фарш одне яйце і гарненько його вимішати. Чим краще ви вимішати фарш, так ніжніше і м'якше будуть зрази.
Тепер можна приступати до приготування начинки: трьом сир на крупній тертці.
Відварене яйце нарізаємо невеликими кубиками і перемішуємо з тертим сиром.
Для того щоб почати формувати зрази нам треба намочити руки холодною водою. Далі формуємо з фаршу невелику коржик і кладемо в її середину трохи начинки.
З'єднуємо краю коржі і формуємо щось на зразок котлетки.
У сковороді розігріваємо олію і викладаємо в нього зрази. Смажимо на повільному вогні до утворення рум'яної скоринки з обох сторін. При необхідності в кінці можна накрити сковорідку кришкою і довести зрази до повної готовності. Ну а потім вже гаряченькі подаємо до столу. Смачного!