Курка в мультиварці з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Молоденькі кабачки гасяться з овочами і курячим філе в сметанному соусі. Блюдо настільки ситне, що навіть не потрібно готувати додаткового гарніру. Виходить дуже смачно і досить швидко!
Перед вами - дуже простий рецепт приготування курки в мультиварці з кабачками. Весь процес займає всього-то 40-45 хвилин від сили. Погодьтеся, для такого чудесного страви це зовсім небагато. При подачі прикрасьте тарілку
Листям салату і подрібненим кропом або петрушкою. Хай щастить!
- Кабачки - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 150 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Куряче філе - 700 грам
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
Дрібно нарізаємо цибулю. Вливаємо в чашу мультиварки масло і порізану цибулю. Готуємо в режимі "жарка" 4 хвилини, помішуючи.
Додаємо порізану кружальцями моркву, смажимо ще 2-3 хвилини.
Тепер кладемо порізане шматочками куряче філе. Солимо і перчимо до смаку, перемішуємо. Готуємо ще 5-7 хвилин.
Кабачки ріжемо кубиками і додаємо в чашу мультиварки. Міняємо програму, виставляючи "гасіння" з 20 хвилин.
Потім кладемо сметану і перемішуємо, тушкуємо ще 5 хвилин.
Готово! Смачного!