Рецепт Курка смажена фото

Курка смажена
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Птах , Курка
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ситний і простий вечерю - це смажене м'ясо з гарніром. Яке саме м'ясо - вибирати вам, але сьогодні я розповім, як приготувати курку смажену. Ідеальне поєднання хрусткої скоринки і ніжного м'яса!

Опис приготування:

Можна обсмажити на сковороді будь-яку частину курячої тушки, часто використовують стегенця, стегна і куряче філе. Натріть м'ясо спеціями або приготуйте тільки з сіллю і перцем. Замаринуйте попередньо або готуйте його відразу. Найсмачніше подавати м'ясо відразу зі сковороди, поки скоринка ще хрустка, а м'ясо ніжне і соковите.

  • Курка - 550 грам
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
1
Куряче м'ясо вимийте і висушіть паперовим рушником.
2
Натріть м'ясо сіллю і чорним меленим перцем, залиште на 5-15 хвилин, можна і довше, але тоді відправте в холодильник.
3
Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть курку і обсмажуйте близько 10 хвилин без кришки.
4
Переверніть м'ясо і накрийте сковороду кришкою, готуйте ще 15 хвилин.
5
Зробіть прокол у кістки, якщо немає крові, то можете знімати його зі сковороди. Смачного!

Схожі рецепти