Курка, фарширована яйцями
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вибір основного блюда упав на птицю, тоді візьміть на замітку рецепт приготування курки, фаршированої яйцями і ароматною зеленню. Це дуже смачно!
Класичний рецепт курки, фаршированої яйцями передбачає використання відварених круто яєць. Якщо такий варіант вже був випробуваний, тоді для різноманітності приготуйте цей. Ніжна і соковита курочка з оригінальною начинкою.
- Курка - 1 штука (середня)
- Яйце - 6-7 штук
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Кріп - За смаком
1. Птицю потрібно як слід вимити під проточною водою і обсушити. Натерти з усіх боків сіллю і перцем за смаком. При бажанні використовувати в рецепт приготування курки, фаршированої яйцями можна різні маринади. Акуратно підчепити шкірку пальцями, відокремивши її від філе. Важливо не пошкодити шкірку.
2. У простір, що утворився потрібно влити пару сирих яєць, попередньо збивши їх з сіллю в невеликій мисочці.
3. Вимити зелень і подрібнити. Решта яйця збити і з'єднати із зеленню. Додати трохи солі, перцю і як слід перемішати. Ось і вийшла начинка для курки. Досить оригінально, чи не так?
4. Влити яйця в тушку і акуратно зашити птицю, щоб начинка не витікала. Викласти її на деко або в форму для запікання і відправити в розігріту духовку.
5. Залежно від розміру, випікається курка, фарширована яйцями в домашніх умовах від 1 до 2 годин. М'ясо має бути м'яким, а корочка - рум'яної. Після цього птаха потрібно трохи остудити і подавати до столу.