Кулеб'яка з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам, як швидко і просто зробити ситну, апетитну і досить недорогу кулеб'яку з начинкою з овочів. Хочете спробувати? Запам'ятовуйте цей класний рецепт, повторіть його будинку.
Пропоную вам взяти на замітку дивовижний спосіб, як приготувати кулеб'яку з листкового тіста. В якості начинки в даному випадку використовується капуста з овочами, але при бажанні ви можете додати також куряче філе, наприклад, або відварені яйця. Готове тісто економить час, так що рецепт особливо рекомендую зайнятим господаркам.
- Тісто листкове - 350 грам
- Капуста - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. Ось такий досить бюджетний набір інгредієнтів вам потрібно.
2. Подрібніть цибулю з морквою, викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
3. Нашинкуйтекапусту, надішліть її на сковороду. Обсмажте на середньому вогні до м'якості.
4. Готову начинку зніміть з вогню, сіль і poperčite, додайте зелень за смаком. Залиште, щоб вона трохи охолола.
5. Листкове тісто розкачати.
6. По краях зробіть ось такі надрізи, щоб красиво загорнути кулеб'яку.
7. Додайте по центру пласта тіста начинку.
8. Закривайте пиріг, чергуючи смужки тесту з одного і з іншого боку внахлест. Вийде ось так.
9. Коли кулебяка загорнута, викладіть її на деко, застелене пергаментом або змащений маслом.
10. Змастіть її збитим жовтком і відправте в розігріту духовку. При температурі 180 градусів випікайте до рум'яності близько півгодини. Смачного!