Рецепт Кулеб'яка з листкового тіста фото

Кулеб'яка з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Капуста, Листкове тісто
Дієтичне харчування
На обід, На полуденок
Випічка, Кулеб'яка

Хочу розповісти вам, як швидко і просто зробити ситну, апетитну і досить недорогу кулеб'яку з начинкою з овочів. Хочете спробувати? Запам'ятовуйте цей класний рецепт, повторіть його будинку.

Пропоную вам взяти на замітку дивовижний спосіб, як приготувати кулеб'яку з листкового тіста. В якості начинки в даному випадку використовується капуста з овочами, але при бажанні ви можете додати також куряче філе, наприклад, або відварені яйця. Готове тісто економить час, так що рецепт особливо рекомендую зайнятим господаркам.

  • Тісто листкове - 350 грам
  • Капуста - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
кулеб'яка з листкового тіста - фото крок 1
1. Ось такий досить бюджетний набір інгредієнтів вам потрібно.
кулеб'яка з листкового тіста - фото крок 2
2. Подрібніть цибулю з морквою, викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
кулеб'яка з листкового тіста - фото крок 3
3. Нашинкуйтекапусту, надішліть її на сковороду. Обсмажте на середньому вогні до м'якості.
кулеб'яка з листкового тіста - фото крок 4
4. Готову начинку зніміть з вогню, сіль і poperčite, додайте зелень за смаком. Залиште, щоб вона трохи охолола.
кулеб'яка з листкового тіста - фото крок 5
5. Листкове тісто розкачати.
кулеб'яка з листкового тіста - фото крок 6
6. По краях зробіть ось такі надрізи, щоб красиво загорнути кулеб'яку.
кулеб'яка з листкового тіста - фото крок 7
7. Додайте по центру пласта тіста начинку.
кулеб'яка з листкового тіста - фото крок 8
8. Закривайте пиріг, чергуючи смужки тесту з одного і з іншого боку внахлест. Вийде ось так.
кулеб'яка з листкового тіста - фото крок 9
9. Коли кулебяка загорнута, викладіть її на деко, застелене пергаментом або змащений маслом.
кулеб'яка з листкового тіста - фото крок 10
10. Змастіть її збитим жовтком і відправте в розігріту духовку. При температурі 180 градусів випікайте до рум'яності близько півгодини. Смачного!

Схожі рецепти