Кулеб'яка з капустою та родзинками

Кулеб'яка з капустою та родзинками
Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
ніжний м'якуш, соковита начинка… Цей пиріг назавжди запам'ятається вашим гостям, а подруги будуть просити видати секрет його випічки. Швидше записуйте рецепт, як приготувати кулеб'яку з капустою та родзинками.

опис приготування:

Гарний, смачний, ситний, з соковитою начинкою та повітряним м'якушкою! Такий пиріг не зажадає від вас великих тимчасових і фізичних витрат, формування у нього найпростіша, а результат - вище всяких похвал! Приємних вам клопоту на кухні!

  • борошно— 300 грам
  • вода— 150 мілілітрів
  • молоко— 50 мілілітрів
  • дріжджі швидкодіючі— 1 Чайна ложка
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • капуста— 400 грам
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • Ізюм— 50 грам
  • сік томатний— 1/2 склянки
  • базилік— 1 пучок
  • кмин— 1 Чайна ложка
  • сіль— За смаком
  • перець мелений— За смаком
  • Рослинна олія— 4 Ст. ложки(для смаження)
Кулеб'яка з капустою та родзинками - фото крок 1 Підготуйте продукти для тіста.

Кулеб'яка з капустою та родзинками - фото крок 2 Борошно просійте в глибоку миску, зробіть в центрі ямку. Додайте всі інші інгредієнти для тіста, замісіть м'яке, некруте тісто. Помістіть тісто в миску, злегка змащену маслом, накрийте харчовою плівкою і поставте в тепле місце на 50 хвилин.

Кулеб'яка з капустою та родзинками - фото крок 3 Тим часом приготуйте начинку. Овочі помийте і очистіть. Ізюм замочіть в окропі на 10 хвилин, злийте.

Кулеб'яка з капустою та родзинками - фото крок 4 Капусту наріжте тонкою соломкою. Розігрійте в глибокій сковороді рослинне масло і обсмажте на сильному вогні капусту, постійно помішуючи, щоб не підгоріла. На іншій сковороді на розігрітій олії пасеруйте подрібнені цибулю, часник і морква до м'якості. З'єднайте всі овочі, томатний сік, кмин і тушковане м'ясо 5 хвилин. додайте родзинки, базилік, цукор, сіль і перець за смаком. Перемішайте і остудіть.

Кулеб'яка з капустою та родзинками - фото крок 5 Тісто збільшилася в 2 рази.

Кулеб'яка з капустою та родзинками - фото крок 6 Розкачайте тісто в тонкий прямокутний пласт. Рівномірно розподіліть начинку по тесту, не доходячи до краю по 3 см.

Кулеб'яка з капустою та родзинками - фото крок 7 загорніть краї, prizhmite.

Кулеб'яка з капустою та родзинками - фото крок 8 Поверніть в рулет і помістіть на силіконовий килимок або пергамент для випічки, змащений маслом. Поставте в тепле місце на 10-15 хвилин для підходу. Потім змастіть верх рулету молоком, присипте маком і кунжутом. Для того щоб посипання не обсипалася вчасно випічки, побризкати на неї водою з пульверизатора.

Кулеб'яка з капустою та родзинками - фото крок 9 Поставте кулеб'яку запікатися в розігріту до 180 ° С духовку на 45-55 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці. Потім остудіть на решітці.

Кулеб'яка з капустою та родзинками - фото крок 10 Смачного!

Схожі рецепти

Кулеб'яка з листкового тіста з капустою

Кулеб'яка з листкового тіста з капустою

Рецепт приготування кулеб'яки з капустою і з листкового тіста. Кулеб'якою називають довгастої овальної форми закритий пиріг, складається який з кількох начинок. опис приготування: Бувають кілька рецептів приготування кулеб'яки, як з листкового тіста, так і з дріжджового. В даному рецепті кулеб...

читати далі
Кулеб'яка з капустою

Кулеб'яка з капустою

Кулеб'яка - це традиційний староруський закритий пиріг з різноманітною начинкою. Як правило, готують його з дріжджового тіста, така рум'яна і ароматна випічка займе гідне місце на столі. опис приготування: Готують кулеб'яку з м'ясом, рибою, яйцем або грибами, іноді комбінуючи ці різні поєднанн...

читати далі
Кулеб'яка з листкового тіста

Кулеб'яка з листкового тіста

Хочу розповісти вам, як швидко і просто зробити ситну, апетитну і досить недорогу кулеб'яку з начинкою з овочів. Хочете спробувати? Запам'ятовуйте цей класний рецепт, повторіть його будинку. опис приготування: Пропоную вам взяти на замітку дивовижний спосіб, як приготувати кулеб'яку з листково...

читати далі
Кулеб'яка м'ясна

Кулеб'яка м'ясна

Рецепт приготування м'ясної кулеб'яки. Від традиційних пирогів кулеб'яка відрізняється складною начинкою. Тісто у кулеб'яки має бути тонким і одночасно досить міцним. опис приготування: Кулеб'яка - блюдо досить універсальне. Подавати можна кулеб'яку як основне блюдо, як закуску, або як доповне...

читати далі
Кулеб'яка з грибами і яйцями

Кулеб'яка з грибами і яйцями

кулеб'яка — блюдо російської кухні, різновид пирога зі складною начинкою. її готують, як прищепило, з різного виду фаршу. Кулеб'яка на відміну від пирога має довгасту, витягнуту форму. пробуйте! опис приготування: В даному рецепті чудове, ніжне здобне дріжджове тісто добре поєднується з начинк...

читати далі