Рецепт Кулеб'яка з капустою та родзинками фото

Кулеб'яка з капустою та родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Капуста , Дріжджове тісто
Дієтичне харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги , Страви з начинкою , Кулеб'яка
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ніжний м'якуш, соковита начинка… Цей пиріг назавжди запам'ятається вашим гостям, а подруги будуть просити видати секрет його випічки. Швидше записуйте рецепт, як приготувати кулеб'яку з капустою та родзинками.

Опис приготування:

Гарний, смачний, ситний, з соковитою начинкою та повітряним м'якушкою! Такий пиріг не зажадає від вас великих тимчасових і фізичних витрат, формування у нього найпростіша, а результат - вище всяких похвал! Приємних вам клопоту на кухні!

  • Борошно - 300 грам
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Дріжджі швидкодіючі - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Капуста - 400 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Ізюм - 50 грам
  • Сік томатний - 1/2 склянки
  • Базилік - 1 пучок
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки (для смаження)
кулеб'яка з капустою та родзинками - фото крок 1
Підготуйте продукти для тіста.
кулеб'яка з капустою та родзинками - фото крок 2
Борошно просійте в глибоку миску, зробіть в центрі ямку. Додайте всі інші інгредієнти для тіста, замісіть м'яке, некруте тісто. Помістіть тісто в миску, злегка змащену маслом, накрийте харчовою плівкою і поставте в тепле місце на 50 хвилин.
кулеб'яка з капустою та родзинками - фото крок 3
Тим часом приготуйте начинку. Овочі помийте і очистіть. Ізюм замочіть в окропі на 10 хвилин, злийте.
кулеб'яка з капустою та родзинками - фото крок 4
Капусту наріжте тонкою соломкою. Розігрійте в глибокій сковороді рослинне масло і обсмажте на сильному вогні капусту, постійно помішуючи, щоб не підгоріла. На іншій сковороді на розігрітій олії пасеруйте подрібнені цибулю, часник і морква до м'якості. З'єднайте всі овочі, томатний сік, кмин і тушковане м'ясо 5 хвилин. Додайте родзинки, базилік, цукор, сіль і перець за смаком. Перемішайте і остудіть.
кулеб'яка з капустою та родзинками - фото крок 5
Тісто збільшилася в 2 рази.
кулеб'яка з капустою та родзинками - фото крок 6
Розкачайте тісто в тонкий прямокутний пласт. Рівномірно розподіліть начинку по тесту, не доходячи до краю по 3 см.
кулеб'яка з капустою та родзинками - фото крок 7
Загорніть краї, prizhmite.
кулеб'яка з капустою та родзинками - фото крок 8
Поверніть в рулет і помістіть на силіконовий килимок або пергамент для випічки, змащений маслом. Поставте в тепле місце на 10-15 хвилин для підходу. Потім змастіть верх рулету молоком, присипте маком і кунжутом. Для того щоб посипання не обсипалася вчасно випічки, побризкати на неї водою з пульверизатора.
кулеб'яка з капустою та родзинками - фото крок 9
Поставте кулеб'яку запікатися в розігріту до 180 ° С духовку на 45-55 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці. Потім остудіть на решітці.
кулеб'яка з капустою та родзинками - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти