Рецепт Кукурудзяний хліб з маслом і яйцем фото

Кукурудзяний хліб з маслом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Кефір
На полуденок, На природу, На сніданок
Випічка, Хліб

Кукурудзяний хліб з ароматним гострим маслом і яєчнею - ідеальний варіант для сніданку. З цим хлібом ви переконаєтеся в тому, що краще домашньої випічки нічого немає, а тим більше такої яскравої і смачною.

Тісто для кукурудзяного хліба готується дуже просто і швидко. Це тісто не дріжджове, а тому вам не доведеться довго чекати, поки воно підійде. Просто змішайте всі інгредієнти, довести до однорідності, перелийте в форму і відправте в духовку. Як вид, рецепт, як приготувати кукурудзяний хліб з маслом і яйцем, простий. До речі про олію! Воно тут неймовірно смачне! Це не звичайне вершкове масло. Додавання до нього подрібненого червоного перцю і кориці надає не тільки незвичайні смакові нотки, але і шикарний аромат.

  • Кефір - 200 грам
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
  • Заголовок Бондюель - 160 грам
  • Борошно пшеничне - 160 грам
  • Цукор - 1/2 Ст. Ложки
  • Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Зелена цибуля - 2-3 штук (пір'я)
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Червоний перець - 1 штука
  • Кориця мелена - 1 Чайна ложка
кукурудзяний хліб з маслом і яйцем - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
кукурудзяний хліб з маслом і яйцем - фото крок 2
Змішайте кукурудзяну муку і подрібнену зелену цибулю.
кукурудзяний хліб з маслом і яйцем - фото крок 3
Додайте всі інші сухі інгредієнти: пшеничне борошно, цукор, сіль, розпушувач, перемішайте.
кукурудзяний хліб з маслом і яйцем - фото крок 4
Потім влийте все рідкі інгредієнти: трохи збиті виделкою яйця, рослинне масло і кефір.
кукурудзяний хліб з маслом і яйцем - фото крок 5
Все це добре перемішайте за допомогою ручного віночка або міксера.
кукурудзяний хліб з маслом і яйцем - фото крок 6
Готове тісто перекладіть в прямокутну форму для запікання. Надішліть в розігріту духовку на 30 хвилин (температура - 180 градусів).
кукурудзяний хліб з маслом і яйцем - фото крок 7
Готовому кукурудзяному хліба дайте трохи охолонути, а тим часом підготуйте масло.
кукурудзяний хліб з маслом і яйцем - фото крок 8
Вершкове масло необхідно заздалегідь вийняти з холодильника, воно повинно полежати при кімнатній температурі мінімум 2 годину, тоді воно добре розм'якне і буде добре збивати. До маслу додайте подрібнений перець чилі і корицю.
кукурудзяний хліб з маслом і яйцем - фото крок 9
Збийте все міксером до однорідності. Масло готове.
кукурудзяний хліб з маслом і яйцем - фото крок 10
Подавати кукурудзяний хліб з ароматним маслом раджу з яєчнею, виходить дуже смачно! Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти